مشاور مدیرکل آموزش و پرورش:
خیّر مدرسه ساز هنرمندترین خیّرین است
مشاور مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: خیّرین مدرسه ساز هنرمندترین خیّرین جامعه هستند که عمل آنان مصداق بارز مبارزه با نفس است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیمه نیوز، نجفی مشاور مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران که در ششمین جشنواره خیرین مدرسه ساز شهرستان فیروزکوه سخن می گفت، در جمع مردم و مسئولان اظهارکرد: خیّرین کسانی هستند که که مال و اموال خود را در کمال ایثار می بخشند و این عمل آنان مصداق بارز مبارزه با نفس است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز,وی گفت: خیّرین مدرسه ساز هنرمندترین خیّرین جامعه هستند که با درایت خویش در این مسیر گام بر داشته و سعادت دنیا و عقبی را برای خود تضمین می کنند.
,نجفی با اشاره به میل به جاودانگی به عنوان یکی از مهمترین امیال موجود در تمامی انسان ها، خاطرنشان کرد: انجام این عمل خیر و تلاش در جهت تامین بهترین زمینه های تعلیم و تربیت برای فرزندان ایران زمین، می تواند این میل را در انسان ها ارضاء کند.
,وی تصریح کرد: مردم ایران اسلامی ثابت کرده اند که پرچمدار تمامی حرکات خیرخواهانه و مقدس در کشورند و تجربه نشان داده هر کاری که به مردم سپرده شود، بهترین موفقیت ها از آنها حاصل می شود.
,مشاور مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران ابراز امیدواری کرد؛ آحاد مردم در امر نیک اندیشانه مدرسه سازی نیز جهادوار وارد میدان عمل شوند تا بهترین عرصه برای رویش و زایش تفکرات ناب در مقوله آموزش و پرورش که بسترساز توسعه پایدار کشور است، حاصل شود.
,وی در ادامه برخوردار نبودن فیروزکوه از زیرساخت های اساسی را عامل رشد بطئی و کند این شهرستان برشمرد و بیان کرد: مردم منطقه باید در این راستا به خوبی وارد عمل شوند تا این شهرستان بتواند هر چه بهتر ظرفیت های خود را بروز دهد.
,نجفی یادآور شد: شهرستان فیروزکوه با برخورداری از ۵۲ ساختمان در آموزش و پرورش و حضور چهار هزار و ۴۷۵ دانش آموز، دارای پراکنده ترین منطقه آموزش و پرورش در استان است و می طلبد خیّرین مدرسه ساز توجه بیشتری برای ارتقای وضعیت آموزشی و پرورشی منطقه مبذول دارند.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه