درخشش دانش آموزان البرزی در کمپین های آموزش سلامت کشوری

درخشش دانش آموزان البرزی در کمپین های آموزش سلامت کشوری
رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان البرز از درخشش دانش آموزان البرزی در کمپین های آموزش سلامت کشوری خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از دانش روز، ضا طارمی با اعلام این خبر به دانش روز گفت: دانش آموزان برگزیده استان البرز درکمپین ها ی آموزشی کشوری با عنوان سالم زیستن با قلبی سالم و محله عاری از دخانیات معرفی شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانش روز,

وی افزود: کمپین آموزشی بصورت بسته های آموزشی با همکاری دفتر سلامت و تندرستی وزارت متبوع وزارت بهداشت و معاونت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با موضوعات قلب و عروق برای دانش آموزان ابتدایی و محله ای عاری از دخانیات برای دانش آموزان متوسطه اول برگزار شد که در این بین بسته های آموزشی برای دانش آموزان و خانواده های آنها مورد نمایش قرار می گرفت که دانش آموزان ابتدایی از آموزش هایی که فرا گرفتند روزنامه دیواری تهیه کرده و دانش آموزان متوسطه در مسابقات نقاشی کشوری شرکت کردند.

,

طارمی اظهار داشت: در مسابقات کشوری استان البرز ۶ سهمیه داشت که با درخشش دانش آموزان البرزی ۸ نفر برگزیده شدند و البته اداره کل آموزش و پرورش استان البرز در هر دوره ابتدایی و متوسطه ۵۰ دانش آموز و جمعا ۱۰۰ دانش آموز را مورد تقدیر و تشویق قرار داد.

,

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش استان البرز در خاتمه اسامی برگزیدگان را به شرح ذیل اعلام کرد: در مسابقات کمپین های آموزشی؛ نغمه پناهی از مدرسه شهید غلامی ناحیه دو کرج؛ مریم کشاورز از مدرسه رهنمایان ناحیه دو کرج؛ فاطمه عارف نیا از مدرسه عترت ناحیه ۳ کرج و شکیبا سهیل بهرام پور از مدرسه شاهد نرجس ناحیه ۴ کرج، ریحانه بیدگلی از شهرستان ساوجبلاغ؛ شقایق صفایی ازمدرسه عفاف ساوجبلاغ؛ الناز افشار از مدرسه عفاف ساوجبلاغ و حنانه قربانزاده از ناحیه ۴ کرج موفق به کسب رتبه های برترشدند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه