کارشناس پیش بینی هواشناسی استان:

سیستان وبلوچستان گرم می‌شود

سیستان وبلوچستان گرم می‌شود
کارشناس پیش بینی هواشناسی استان از گرم‌ شدن سیستان و بلوچستان طی ۲ روز آینده خبر داد و آسمان سیستان را در ۲۴ ساعت آینده صاف تا کمی ابری پیش بینی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناT علی ملاشاهی در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی عصر هامون در تشریح آخرین وضعیت آب و هوایی استان اظهار داشت: در حال حاضر در نیمه شمالی استان هوا ابری است که به تدریج برای بعد از ظهر از مقدار ابرها کاسته می شود.
وی ادامه داد: امروز یکشنبه در اکثر نقاط استان وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود که این روند برای بخش های ساحلی و جنوب استان بیشتر می باشد.
ملاشاهی با بیان اینکه برای امروز یکشنبه برای بخش های جنوبی استان وزش باد و گرد خاک پیش بینی می شود، تصریح کرد: دریا مواج و متلاطم است و از روز سه شنبه سیستان و بلوچستان گرم می شود.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه