نجات جان بیمار اندیمشکی در بلندترین ارتفاعات زاگرس در الوار
رییس جمعیت هلال احمر اندیمشک از عملیات موفق امداد و نجات در ارتفاعات چاونی بخش الوار گرمسیری خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از اندیمشک جوان نجات جان بیمار اندیمشکی در بلندترین ارتفاعات زاگرس در بخش الوار اندیمشک.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, اندیمشک جوان ,رییس جمعیت هلال احمر اندیمشک از عملیات موفق امداد و نجات در ارتفاعات چاونی بخش الوار گرمسیری خبر داد.
,علی قلاوند با اعلام این خبر افزود پس از اعلام حادثه توسط فرمانداری اندیمشک و افراد محلی مبنی بر بروز حمله قلبی یک فرد بیمار از اهالی منطقه چاونی، دو تیم امداد و نجات به منطقه مذکور اعزام شد.
,وی با بیان اینکه انسداد راه تنفسی و وجود سرفه خونی که منجر به افت فشار و عدم هوشیاری بیمار شده بود، اظهار کرد: عملیات امداد و نجات با وجود بارندگی شدید آغاز شد و تیم نجات علاوه بر طی مسیر با خودروی های پشتیبانی و آمبولانس، با 2 ساعت پیاده روی کوهستانی به منطقه حادثه رسید.
,رییس جمعیت هلال احمر اندیمشک با اشاره به انجام کمک های اولیه توسط تیم امداد و نجات تصریح کرد: این عملیات به مدت 6 ساعت به طول انجامید و بیمار مذکور برای ادامه درمان، به مرکز درمانی اندیمشک منتقل شد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه