عربستان خائن الحرمین شایستگی خادم الحرمین بودن را ندارد

عربستان خائن الحرمین شایستگی خادم الحرمین بودن را ندارد
استاد دانشگاه و روحانی کاروان حج و زیارت گفت:عربستان خائن الحرمین شایستگی خادم الحرمین بودن را ندارد و نباید ام القرا خوانده شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از سمت وسو حجت الاسلام یحیی سهروردی جهانگیری ،با اشاره به اتفاقات اخیر در فرودگاه جده و بی حرمتی هایی که به حجاج ایرانی شده است،افزود: همه ساله تعداد زیادی از حجاج ایرانی به سفر عمره و تمطع اعزام شده و از این طریق مسئولان وهابی سعودی بسیار منتفع شده و سود کلانی را کسب می کنند با این حال برخوردهای بسیار بد و دور از شانی را نسبت به زائران و حجاج ایرانی دارند این بار نیز خصومت و عقده خویش را نسبت به جامعه شیعه ایرانی ابراز کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سمت وسو,

وی ادامه داد:ملت مسلمان ایرانی این عمل زشت را محکوم  می نمایند و در انتظار مجازات عاملان این اتفاق می باشند.

,

این کارشناس با اشاره به تجاوز عربستان به یمن و ایجاد ناامنی ها در آن منطقه، تصریح کرد: عربستان در واقع نقش بازیگران شیطان صفت و دشمنان اسلام را بازی می کند.

,

این مسئول عنوان کرد: یکی از اهداف اصلی عربستان متوقف کردن موج بیداری اسلامی در میان مسلمانان و ایجاد رخنه در میان شیعه و سنی میباشد.

,

13940109000350_PhotoA

, 13940109000350_PhotoA, 13940109000350_PhotoA,

وی  با بیان اینکه جنگ عربستان با یمن یک جنگ طائفی  نبوده،تاکید کرد:عربستان سعی دارد این جنگ را جنگ طائفی مطرح نماید در حالیکه  این جنگ ، جنگ ظالم بر مظلوم  است.

,

وی ادامه داد:در این برهه حساس تاریخی که برخی کشورهای اسلامی در آتش جنگ با تروریست‌ها می‌سوزند، اقدام ننگین عربستان در حمله به کشور یمن با همکاری یاوران همیشه شیطان یعنی آمریکا و اسرائیل و شرکت کشورهای مختلف در این جنگ نابرابر یادآور جنگ احزاب در صدر اسلام است و همانگونه که با امدادهای غیبی و مدد الهی مشرکان در جنگ احزاب شکست خوردند، ایادی استکبار و شاگردان شیطان نیز در این مقابله محکوم به شکست مفتضحانه خواهند بود.

,
وی در ادامه گفت:تجاوز عربستان به یمن با حمایت آمریکا و اسرائیل صورت می‌گیرد.
, وی در ادامه گفت:تجاوز عربستان به یمن با حمایت آمریکا و اسرائیل صورت می‌گیرد.,

جهانگیری خاطر نشان کرد:عربستان را نباید ام القرا جهان نامید چراکه کشوری با چار چوب دیکتاتور ی و مستبد است.

,

این مسئول تاکید کرد:عربستان کشوری است که حتی زنان این کشور از آزادی های شرعی اسلامی محروم هستند .

,

انتهای پیام/پ

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه