مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین مطرح کرد؛

تکمیل پروژه تالار شهر، مطالبه اصلی هنرمندان قزوین

تکمیل پروژه تالار شهر، مطالبه اصلی هنرمندان قزوین
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین گفت: تالار شهر، مطالبه مکانی همه هنرمندان استان است که با وسعتی نزدیک به یک هکتار در سال 87 کلید خورد اما فقط 9 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح قزوین، نشست ماهانه استاندار قزوین با هنرمندان شاهد و ایثارگر استان با حضور جمعی از مدیران استانی در سالن اجتماعات گلزار شهدای قزوین برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح قزوین, صبح قزوین, ، نشست ماهانه استاندار قزوین با هنرمندان شاهد و ایثارگر استان با حضور جمعی از مدیران استانی در سالن اجتماعات گلزار شهدای قزوین برگزار شد.,

مهدی احمدی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین در این نشست اظهار کرد: این افتخار بزرگی است که به عنوان یک خدمتگزار فرهنگی در خدمت جامعه ایثارگر استان بوده، بتوانیم قدمی در راستای رفع مشکلات آنان برداریم.

,

۸۱۵۱۷۹۳۶-۶۲۹۵۳۷۱

, ۸۱۵۱۷۹۳۶-۶۲۹۵۳۷۱, ۸۱۵۱۷۹۳۶-۶۲۹۵۳۷۱,

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین خاطر نشان کرد: بانک جامع اطلاعات هنرمندان استان بیش از ۳ ماه است که تشکیل شده است که با دسترسی به اطلاعات هنرمندان از طریق این سامانه، بسیاری از مباحثی که در جلسه امروز مطرح شد؛ رفع می‌شود.

,

وی در ادامه با اشاره به کارهای انجام شده در راستای تسهیل فعالیت هنرمندان گفت: با تلاش‌های زیادی که در راستای فراهم شدن زمینه مناسب برای فعالیت هنرمندان انجام شده و با ورود به مرکز ارتباطات اسلامی، ۱۰ نفر از هنرمندان به کشور بوستی هرزگوین اعزام شدند.

,

احمدی بیان کرد: این هنرمندان از رشته های نقاشی، خوشنویسی، موسیقی، مجسمه سازی و نقالی بودند که در مدت اقامت ۸ روزه خود در این کشور توانستند به نتایج مطلوبی در زمینه فروش آثار دست یابند.

,

این مسئول ادامه داد: دو کشور چین و مکزیک نیز در دست اعزام است که اگر بانک جامع اطلاعاتی هنرمندان به دست ما برسد به طور قطع همکاری‌های لازم با هنرمندان صورت خواهد گرفت.

,

وی در ادامه افزود: تالار شهر، مطالبه مکانی همه هنرمندان سطح استان است که با وسعتی نزدیک به یک هکتار در بهترین موقعیت استان قزوین در سال ۸۷ هم‌زمان با کرمان کلید خورد.

, وی در ادامه افزود: تالار شهر، مطالبه مکانی همه هنرمندان سطح استان است که با وسعتی نزدیک به یک هکتار در بهترین موقعیت استان قزوین در سال ۸۷ هم‌زمان با کرمان کلید خورد.,

احمدی تصریح کرد: در حالی است که تالار مربوطه در شهر کرمان به بهره برداری رسیده ولی در شهر قزوین فقط ۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

, احمدی تصریح کرد: در حالی است که تالار مربوطه در شهر کرمان به بهره برداری رسیده ولی در شهر قزوین فقط ۹ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.,

وی در پایان اظهار امیدواری کرد با حمایت‌های ویژه استاندار محترم قزوین شرایط لازم برای ادامه این پروژه فراهم شود.

,

 

,

۱۰ درصد جامعه هنرمندان ایثارگر، به صورت تخصصی فعالیت هنری دارند
غلامرضا حقایق پور، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان قزوین در این جلسه اظهار کرد: با توجه به تاکید فراوان استاندار محترم در جهت برگزاری جلساتی نظام‌مند با خروجی مطلوب، در سال جاری قصد داریم برنامه ها به صورت صنفی برگزار شود.

, ۱۰ درصد جامعه هنرمندان ایثارگر، به صورت تخصصی فعالیت هنری دارند,
,

۷۲۳۲۹۴

, ۷۲۳۲۹۴, ۷۲۳۲۹۴,

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خاطر نشان کرد: از آنجا که هفته گذشته سالروز شهادت شهید مرتضی آوینی، سید شهدای اهل قلم و روز هنر انقلاب اسلامی بود بر این اساس تصمیم گرفته شد که در اولین جلسه سال ۹۴ در خدمت هنرمندان ایثارگر و شاهد استان باشیم.

,

وی با بیان این‌که “از مجموع ۱۰ هزار ایثارگر در بخش‌های مختلف ایثارگری، در حدود یکصد نفر از آنان هنرمند هستند”، بیان کرد: از این تعداد نیز ده درصد به صورت تخصصی فعالیت هنری دارند و مابقی به دلیل وجود برخی مشکلات به صورت جدی وارد این عرصه نمی‌شوند.

,

این مسئول در خصوص مشکلات جامعه هنرمندان ایثارگر گفت: نداشتن فضای کاری و امکانات لازم برای انجام کار هنری، نداشتن فضای لازم برای ارائه کارهای هنری در قالب نمایشگاه جهت عرضه و فروش آثار هنری، عدم توجه و استفاده دستگاه‌های دولتی و اجرایی از ظرفیت هنرمندان، عدم اشتغال برخی هنرمندان و عدم حمایت‌های مالی لازم برای تولید انبوه آثار هنری از جمله مشکلات هنرمندان ایثارگر می‌باشد.

,

وی در ادامه گفت: در طول سال برنامه‌های متعددی از سوی دستگاه‌های مختلف استان برگزار می‌شود که می‌توان از ظرفیت و پتانسیل عظیم درونی در اجرای برنامه‌ها استفاده کرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان در ادامه با اشاره به برخی راهکارها در راستای رفع مشکلات موجود گفت: اختصاص مکان دائمی برای هنرمندان ایثارگر برای تولید و فروش آثار هنری، استفاده از آثار هنری در فضای اداری که از شرایط مطلوبی برخوردارند هم چنین حمایت‌های دستگاه‌های اجرایی و دولتی به ویژه دستگاههای فرهنگی از هنرمندان در راستای خلق آثار هنری از جمله راهکارهای رفع مشکلات می‌باشد.

,
,

سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین از طرح های هنرمندان در راستای وظایف سازمان استقبال می‌کند

, سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین از طرح های هنرمندان در راستای وظایف سازمان استقبال می‌کند,

سعید وزیری نژاد مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین نیز در این جلسه با اعلام آمادگی برای همکاری با هنرمندان گفت: سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین در راستای وظایف خود می تواند از ظرفیت هنرمندان استفاده کند.

,

article2

, article2, article2,

مدیر عامل سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین خاطر نشان کرد: در حال حاضر نگارخانه‌ای در این مجموعه وجود دارد که قابلیت ارائه آثار هنرمندان را دارد احداث دومین نگارخانه نیز در زیر اِلِمان میدان مینودر از پروژه های سال جاری است که تاکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

,

این مسئول با اشاره به اقدامات انجام شده برای عرضه آثار هنری هنرمندان در خارج از استان افزود: با تعاملات انجام شده با شهرداری تهران و فرهنگسراهای بزرگ تهران، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قزوین، آمادگی اعزام هنرمندان به مجموعه‌های خارج از استان به ویژه برج میلاد را دارد.

,

وی در ادامه گفت: در نظر داریم به منظور ایجاد بستری مناسب برای عرضه آثار هنرمندان استان قزوین، با همکاری اداره ارشاد و انجمن های صنفی هنرمندان، راسته هنرمندان را در طول سال در سرای سعدالسلطنه داشته باشیم.

,

وزیری نژاد در ادامه افزود: این سازمان از طرح های هنرمندان در حوزه های مختلف نویسندگی، کودک و نوجوان، نمایشنامه، نقاشی، تئاتر و خوشنویسی با محوریت ۵ موضوع زباله، حمل و نقل ترافیک و کاهش تصادفات شهری، هویت شهری، بحث محیط زیست و فضای سبز و حوزه ایمنی، بهداشت و سلامت شهروندان استقبال می‌کند.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه