دبیر هیئت اجرایی خانه کشاورز:
به دنبال پیگیری حق و حقوق کشاورزان استان هستیم
دبیر هیئت اجرایی خانه کشاورز استان قزوین گفت: به دنبال پیگیری حق و حقوق کشاورزان در راستای رفع مشکلات آنان هستیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری صبح قزوین، حسین کاکاوند گفت: در راستای پیگیری حقوق کشاورزان در زمینه های مختلف با حضور در جلسات استانی و کشوری سعی شده به بهترین نحو مشکلات این قشر زحمت کش به گوش مسئولان مربوطه رسانده شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, پایگاه خبری صبح قزوین,وی تاکید کرد : در این جلسات به موضوع تهیه بذر و نهال سالم و توزیع آنها و تعیین کشاورزان نمونه و خبره پرداخته می شود که حضور یک نماینده از استان در تصمیم گیری ها و اعلام رای و بررسی تجربی موضوعات کشاورزی موثر می باشد.
,دبیر هیئت اجرایی خانه کشاورز استان قزوین درخصوص شرکت تعاونی جمال آباد که خود نیز رئیس هیئت مدیره آن می باشد عنوان کرد: این شرکت از سال ۸۴ تاسیس شده و تاکنون در زمینه ادوات و ابزار آلات کشاورزی توانسته ۱۶۳ دستگاه تراکتور به کشاورزان و روستائیان تحویل دهد.
,کاکاوند ادامه داد: در حال حاضر این شرکت با ۵۳۰ نفر عضو حدود ۱۰ روستا که فارسیان، قدیم آباد، کمال آباد، پیر یوسفیان، جمال آباد و جهان آباد از جمله آنهاست را تحت پوشش خدمات و امکانات خود قرارداده است.
,وی به موضوع بیمه اجتماعی روستائیان و عشایری اشاره کرد و افزود : در راستای بهره گیری از خدمات بیمه تامین اجتماعی ، این شرکت در حدود ۳۸۰ خانوار را تحت پوشش بیمه قرارداده است.
,این مسئول همچنین به آموزش و برگزاری دوره های آموزشی این شرکت برای اعضا خبرداد و گفت: دوره های آموزشی باغبانی ، زراغت و سایر بخش های کشاورزی برای اعضاء و علاقه مندان در این حوزه برگزار می شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه