سارقان طلا در شهرستان پارس آباد دستگیر شدند

سارقان طلا در شهرستان پارس آباد دستگیر شدند
فرمانده نیروی انتظامی پارس آباد از دستگیری سه سارق جواهرات در این شهرستان مرزی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سرهنگ الیاس دلیر روز دوشنبه در گفتگو با خبرنگار آران مغان اظهار داشت: این سارقان در کمتر از 24 ساعت توسط پلیس آگاهی شهرستان دستگیر شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , خبرنگار آران مغان, خبرنگار آران مغان, خبرنگار آران مغان,

وی افزود: بعد از اینکه شهروندی از پارس آباد به مقر انتظامی این شهرستان مراجعه و با اعلام شکایت مبنی بر سرقت طلاهای همسرش توسط سه سارق ناشناس، بلافاصله اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی پارس آباد قرار گرفت.

,

فرمانده انتظامی پارس آباد ادامه داد: کارآگاهان پلیس آگاهی پس از تحقیقات پلیسی و به دست آوردن سرنخ هایی، در یک عملیات غافلگیرانه، 3 سارق را در کمتر از 24 ساعت شناسایی و در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

,

سرهنگ دلیر، ارزش طلای سرقت شده را 200 میلیون ریال اعلام کرد و با بیان اینکه متهمان در تحقیقات پلیسی به بزه انتسابی خود اعتراف کردند، تصریح کرد: متهمان با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شدند.

,

وی خاطرنشان کرد: یکی از سه سارق دستگیر شده همسر مال باخته بود.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه