از سری مسابقات لیگ دسته یک کشور؛
شهرداری هدیه فولاد را پس داد/ رویای لیگ برتر، پر
تیم شهرداری اردبیل با باخت 1 بر 2 مقابل نفت و گاز گچساران از صعود به مرحله پلی اف لیگ برتر باز ماند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلانه ، از هفته بیست ویکم لیگ دسته یک فوتبال کشور در گروه الف تیم شهرداری اردبیل با باخت 1 بر 2 مقابل نفت و گاز گچساران اندک امید خود برای صعود به پلی اف لیگ برتر را از دست داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانه,,
تیم شهرداری که نیاز مبرم به هر سه امتیاز این بازی داشت در نهایت با شکست مقابل نفتی ها امید خود برای صعود را از دست دادند.
,,
این در حالی بود که شهرداری در صورت برد مقابل نفت و گاز و با توجه به پیروزی فولاد نوین اهواز صدر نشین لیگ یک، برابر مس کرمان تیم دوم جدول و همچنین توقف نساجی قائم شهر تیم سوم جدول برابر تربیت نوین ته جدولی می توانست امیدوار به صعود باشد.
,,
به این ترتیب تیم فولاد نوین اهواز با 42 امتیاز به عنوان صدرنشین لیگ دسته یک از گروه الف مستقیما به لیگ برتر صعود و تیم های مس کرمان و نساجی قائم شهر برای رسیدن به مرحله پلی اف رقابت سختی در هفته پایانی خواهند داشت.
,,
انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه