برگی از افتخارآفرینان معاصر فیروزکوه؛ معرفی شهید سیروس کلیچ
شهید کلیچ: پدر جان هر جا هستی نوای رهبر کبیر انقلاب را لبیک گفته و به پیام حق گونه او که قبل از امت محروم و شهیدپرور بیرون می آید گوش فرا دهید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیمه نیوز، شهدا شمع محفل بشریت اند. شهدای بزرگوار با نثار جان شیرین خویش، عزت، سربلندی و اقتدار را برای کشور به ارمغان آوردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز,شهدا ایثار جان، ایثار هستی، ایثار دنیا و مافیها نمودند، از تمام نیاز خود از برای استفاده دیگران گذشتند .
,شهدا گذشتند، کندند، تا به همه انسانها به ویژه جوانان یاد دهند که از محبوبهای دنیوی می توان چشم پوشید چه رسد به چشم پوشی از لذت های ظاهری و پوچ و گناهان، و یاد دادند که تا ترک لذت نکنی، لذت جاودانه را نخواهی چشید .
,,
* معرفی شهید:
,نام پدر: یدالله تاریخ تولد: ۱۳۴۱
,تاریخ شهادت: ۳۱ فروردین ماه سال ۶۱ محل شهادت: جنگل هولار ساری
,محل دفن: روستای طرود
,,
* زندگی نامه شهید:
,شهید سیروس کلیچ در هفتم آذرماه سال ۴۱ در روستای طرود به دنیا آمد. عشق به ائمه اطهار(ع) را در دامان مادری سختکوش و رنج دیده آموخت و به دل نهاد.
,شهید تحصیلات ابتدایی و راهنمایی را در منطقه طرود و فیروزکوه گذراند و مدتی نیز به اصفهان نزد یکی از برادرانش جهت ادامه تحصیل سفر کرد و مدتی را در شهر سازی گذرانید.
,شهید بزرگوار در چنین روزی در سال ۶۱ در درگیری با منافقین کوردل در جنگل هولار مازندران به خیل عظیم شهیدان منافقین ستیز پیوست.
,,
* قسمتی از وصیتنامه شهید:
,پدر و مادرم سفارش می کنم اگر من افتخار شهادت را داشتم بعد از من زیاد گریه نکنید و لباس سیاه بر تن نکرده دشمن زبون را شاد نسازید؛ بلکه پس از شهادت من حتماً شاد و خندان باشید.
,پدر جان هر جا هستی نوای رهبر کبیر انقلاب را لبیک گفته و به پیام حق گونه او که قبل از امت محروم و شهیدپرور بیرون می آید گوش فرا دهید. حتماً به منزل شهدا و خانواده عزیزشان سری بزنید.
,روح همه شهدا شاد و راهشان همیشه نورانی و پرنور باد.
,,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه