رصد زنده تخریب و تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان غربی

رصد زنده تخریب و تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان غربی
فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی از رصد زنده تخریب و تصرف اراضی ملی و منابع طبیعی در این استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا یوسف علی ابراهیم پور در گفت و گو با اروم نیوز با اشاره به آمار پایین زمینخواری در آذربایجان غربی گفت: این پدیده در آذربایجان غربی بسیار پایین تر از استانهای دیگر است و از لحاظ آماری نیز خلع یدی از اراضی ملی در سال 93 نسبت به سالهای پیشین آن افزایش چشمگیری داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز ,

فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی اظهار کرد: امسال ایجاد پایگاه هوایی هلی برد دو منظوره در اولویت این اداره قرار داد.

,

وی افزود: این پایگاه با هدف امداد و نجات جاده ای و همچنین اطفاء حریق در سردشت احداث می شود.

,

ابراهیم پور با اشاره به فعالیت پروژه مانیتورینگ یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: با استفاده از این سیستم توانایی رصد زنده تخریب  منابع طبیعی و  تصرف اراضی ملی در استان را داریم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه