این الرجبیون
فضیلت ماه مبارک رجب
کسی که یکروز از ماه رجب را روزه دارد مستوجب خوشنودی بزرگ خدا گردد و غضب الهی از او دور گردد .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از آساره خبر، از رسول خدا (ص) روایت شده که: ماه رجب ماه بزرگ خداست و ماهی درحرمت و فضیلت به آن نمی رسد و قتال با کافران در این ماه حرام است و رجب ماه خداست و شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است کسی که یک روز از ماه رجب را روزه دارد مستوجب خوشنودی بزرگ خدا گردد و غضب الهی از او دور گردد و دری از درهای جهنم بر روی بسته گردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از , آساره خبر،,حضرت موسی بن جعفر (ع) منقولست که: هرکه یکروز از ماه رجب را روزه بدارد آتش جهنم یکساله راه از او دور شود و هر که سه روز از آن را روزه بدارد بهشت او را واجب گردد و ایضاً فرمود که رجب نام نهریست در بهشت از شیر سفید تر و از عسل شیرین تر هرکه یک روز از رجب را روزه دارد البته از آن نهر بیاشامد .
,ازامام صادق (ع) منقولست که: حضرت رسول (ص) فرمود: ماه رجب ماه استغفار امت من است پس در این ماه بسیار طلب آمرزش کنید که خدا آمرزنده و مهربان است و رجب را اصب می گویند زیرا که رحمت خدا در این ماه بر امت من بسیار ریخته می شود . پس بسیار بگو اَستَغفِر اللهَ وَ اَسئَلُهُ التٌوبَهَ.
,منبع: کلیات مفاتح الجنان
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه