گزارش مردمی از تجمع دانش آموزان معترض به جنایات آل سعود؛
آل سعود مسلمان نیست، چرا که مسلمان برادر مسلمان خود را نمی کشد
تجمع دانشآموزان اصفهانی در اعتراض به جنایات آل سعود امروز سه شنبه در گلستان شهدای اصفهان، برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اصفهان بیدار، دانشآموزان اصفهانی در اعتراض به جنایات آل سعود امروز سه شنبه در گلستان شهدای اصفهان، تجمع کردند تا ضمن حمایت از مردم مظلوم یمن و همدردی با کودکان، نوجوانان و دانش آموزان یمنی جنایات آل سعود را محکوم میکنند و البته این تجمع در راستای محکوم کردن تعرض ماموران خبیث وهابی در فرودگاه جده به نوجوانان ایرانی نیز می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان بیدار,علاوه بر دانش آموزان، برخی از کودکان مهدکودک ها، روحانیون و طلاب حوزه علمیه نیز در این برنامه شرکت کردند.
,شرکتکنندگان پس از اتمام مراسم در خیمه گلستان شهدا نماز وحدت خوانند.
,در این تجمع گفت و گویی با تعدادی از دانش آموزان و مدیران مدارس داشتیم که خواندن ان خالی از لطف نیست:
,خانم ۳۱ ساله مربی مهدکودک خزر گفت: ما امروز برای حمایت از کودکان یمن به گلستان شهدا آمدیم تا به کودکانمان درس مقاومت بیاموزیم و بگوییم که کودکان یمنی در حال آسیب دیدن هستند و کودکان نیز با در دست گرفتن این پلاکاردها از کودکان مظلوم یمن دفاع می کنند و امیدواریم همیشه صلح و دوستی در تمامی نقاط جهان پابرجا باشد.
,محمدجواد نوذرپور دانش آموز پایه اول متوسط از دبیرستان هراتی گفت: ما امروز در حمایت از مردم مظلوم و بی پناه یمن به اینجا آمدیم و هم اینکه آمدیم تا جنایات عربستان در تعرض به نوجوانان ایرانی را محکوم کنیم، این رژیم غاصب باید نابود شود، مرگ بر آل سعود.
, ,
,
, عرب زاده، مدیر دبیرستان فضیلت برسیان براآن شمالی ناحیه جی اصفهان گفت: ما امروز به همراه دانش آموزان به اینجا آمدیم تا ضمن اینکه دانش آموزان را با اماکن متبرکه آشنا کرده باشیم به آن ها یاد بدهیم که از شهدا فیض بجویند و خاطرات شهدا را تعریف کنیم تا از همین حالا که قلوب این نوجوانان پاک است با راه شهدا و اهداف امام آشنا شوند و در آینده هر کدام از این دانش آموزان یک سردار سلیمانی یا یک دانشمند هسته ای و یا یک شهید در راه دین شوند. در رابطه با حمایت از مردم مظلوم یمن نیز پیرو خط ولایت فقیه هستیم و اعلام می کنیم که مقتدارانه راه رهبری را خواهیم پیمود.
, ,
,
, محمد محققیان دانش آموز دبیرستان صعود گفت: ما امروز به این تجمع آمدیم تا از حقوق بشر دفاع کرده باشیم و بگوییم رژیم آل سعود هیچ اصلیتی ندارد چرا که مردم مظلوم و بچه های کوچک یمنی که جزء نظامیان نیستند را به گلوله می بندند و از خداوند می خواهیم که آل سعود را لعنت کند. عربستان سعودی در تعرض به نواجوانان ایرانی بدذاتی و خباثت خود را نشان داد.
, ,
,
, محمدرضا ملکوتی خواه، مدیر دبیرستان شهدای ملکوتی گفت: ما به همراه دانش اموزان امروز با هدف برنامه وحدت و نشان دادن روحیه اعتقادی خود بر ضد آل سعود در حمایت از کودکان و نوجوانان یمن که آماج حملات وحشیانه عربستان سعودی و حامیانش قرار گرفته اند، به اینجا آمدیم. ما عمل شنیع تعرض به نوجوانان ایرانی توسط مامورین عربستان سعودی را محکوم می کنیم و خطاب به آل سعود و سردمداران سعودی این رژیم می گوییم که جوانان با غیرت و پاک ایران اسلامی به هیچ عنوان زیر بار حرف زور و اعمال ننگین آن ها نمی روند و پاسخ عمل زشت آن ها را به وقت خود خواهند داد. آن ها با این عمل ننگین در واقع از نظر اقتصادی و معنوی به خود ضربه زدند و باعث وضوح چهره پوشالی خود شدند.
, ,
,
, سیدحسین حسینی معاون پرورشی دبیرستان مجد گفت: مردم یمن شیعه هستند و ال سعود خبیث با آمریکا و اسرائیل دست به دست هم داده اند تا در دین و منطقه بدعت بگذارند اما ان ها مسلمان نیستند چرا که مسلمان چه شیعه باشد و چه سنی برادر مسلمان خود را نمی کشد. اصل و نصب آل سعود که پایه گذار وهابیت بودند، به انگلیس بر می گردد چرا که آن ها در انگلیس برای تفرقه افکنی بین مسلمانان با هدف نسل کشی مسلمانان تربیت شدند و پشت این قضایا یک توطئه صهیونیستی است. ما تعرض به نوجوانان ایرانی را محکوم می کنیم و می دانیم که پشت این جنایت یک مسئله وجود داشته و عده ای نیز در شبکه های خبری داخل آب به آسیاب دشمن می ریزند.
, ,
,
, علیرضا طبالی دانش آموز دبیرستان برسیان براآن شمالی ناحیه جی اصفهان گفت: ما آمدیم تا راه شهدا را ادامه دهیم و از مردم یمن پشتیبانی کنیم و بگوییم اگر رهبرمان فرمان دهد آماده ایم تا با آل سعود مبارزه کنیم.
, ,
,
, انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه