بی توجهی مسئولان بهداشت و درمان شهرستان دامغان

بی توجهی مسئولان بهداشت و درمان شهرستان دامغان
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان علی رغم قول مصاحبه با شبکه استان ولی حاضر به انجام این کار نشد!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تحلیلی تیتریک ، دیشب در بخش اخبار استانی ساعت 20 ، پیامکی از یک شهروند دامغانی با متن : (( دامغان دستگاه سونوگرافی ندارد و باید برای مشکلمان تا شاهرود برویم))

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک ,

اعلام شد و گوینده اخبار در ادامه گفت : علی رغم قول دکتر ابوالفضل فتاح سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان دامغان مبنی بر توضیحات بیشتر برای این مشکل هم استانی ، ایشان در دسترس نیستند و ما همچنان منتظر برای پاسخگویی هستیم.

,

اما چرا مسئولان حوزه بهداشت و درمان شهرستان پاسخ گوی مردم و حتی خبرنگاران در مشکلات و سوالات ایجاد شده نیستند؟!

,

, ,

تیتریک بارها تلاش کرده با مسئولان بیمارستان ولایت ارتباط برقرار کند ولی آنها با نگاه امنیتی و حراستی به موضوع ، ما را به روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی سمنان فرستادند و از پاسخ فرار کرده اند

,

در حالی که حتی دکتر رستمیان نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی بارها گفته اند: باید از سوی مدیران استانی به مدیران شهرستانها تفویض اختیار صورت گیرد، تفویض اختیار به مدیران شهرستانی باعث توانمند شدن آنها می‌شود و توانمند شدن مدیران شهرستانی، توانمند شدن شهرستانها را نیز در پی خواهد داشت.

,

حتما نظرات شما مردم می تواند نگاه جدیدی را برای مسئولین باز کند ... پس منتظر نظرات شما هستیم.

,

 

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه