رئیس ستاد قرارگاه ارتش در شرق کشور:
آرمان امام در تحقق ارتش 20 میلیونی محقق شده است
سرتیپ دوم ستاد ملا ابراهیمی کشورگفت: ارتش بیست میلیونی امام راحل محقق و فراتر از آن رفته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شاخه طوبی، سرتیپ دوم ستاد ملا ابراهیمی در اجلاسیه شهدای شهرستان شاهرود که با حضور پرشور اقشار مختلف مردم و خانواده شهدا و ایثارگران و مسئولین نظامی و انتظامی و ادارات و ارگان ها در مصلی پیامبر اعظم(ص) شاهرود برگزار شد در سخنانی با گرامی داشت شهادت امام هادی و ایام ماه رجب گفت: هشت سال دفاع مقدس ما سراسر خاطره و لحظه لحظه آن رشادت و فداکاری و درس انسان سازی است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخه طوبی,وی با اشاره به خاطره ای عملیات قادر افزود: ما در این عملیات می خواستیم تمرکز دشمن را از جنوب کشور به سمت غرب و شمالغرب بکشانیم و فشارها را از جزایر مجنون کم کنیم که موفق شدیم.
,ملاابراهیمی تصریح کرد: ما در این عملیات شهدای گرانقدری چون آبشناسان را تقدیم کردیم اما به هدف خود دست یافتیم و باید یاد آنها را گرامی بداریم.
,وی با تاکید بر زنده نگهداشتن یاد شهدا خاطر نشان کرد: باید زنده نگهداشتن یاد شهدا را واجب شرعی بدانیم که برکت آن در زندگی و عمر ما خواهد بود.
,رئیس ستاد قرارگاه ارتش در شرق کشور خاطر نشان کرد: ما امروز باید به خود ببالیم که مملکت ما دارای نیروی قدرت لایزال ارتش و سپاه و بسیج است که بحمدالله ارتش بیست میلیونی امام راحل محقق و فراتر از آن رفته است.
,وی عنوان کرد: این مملکت سراسر بسیجی دست در قبضه دارد و منتظر امر ولی و رهبر فرزانه خود است تا دوباره جانثاری نماید و در راه اسلام و انقلاب و اهداف مقدس آن سر و پا را فدا کنند.
,,
انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه