مسئول خواهران بسیج دانشجویی لرستان

برگزاری سومین کارگاه حریم مروارید در دانشگاه لرستان

برگزاری سومین کارگاه حریم مروارید در دانشگاه لرستان
صدقی آزاد گفت: سومین کارگاه حریم مروارید در دانشگاه لرستان در حال برگزاری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا ، صدقی آزاد، مسئول خواهران بسیج دانشجویی لرستان در گفت و گو با خبر آزاد، گفت: سومین کارگاه حریم مروارید با موضوعات نقش زن در خانواده، عفاف و حجاب،ملاک های انتخاب همسر و مهارت های زندگی از 31 اردیبهشت در دانشگاه لرستان آعاز شده و اکنون در حال برگزاری است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبر آزاد,

وی با بیان اینکه این کارگاه سه روزه با حضور دانشجویان دانشگاه های مرکز استان در دو نوبت صبح و عصر در حال برگزاری است، افزود: "حسنی لتانگ" گرایش یافته به مذهب تشیع از کشور اندونزی و "مرضیه درمان" مدرس دانشگاه های تهران از اساتید این کارگاه هستند.

,

مسئول خواهران بسیج دانشجویی لرستان با بیان اینکه ارائه مشاوره از دیگر برنامه های این کارگاه آموزشی است، خاطرنشان کرد: این کارگاه به همت بسیج دانشجویی دانشگاه لرستان برگزار شده است.

,

 

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه