به مناسبت روز زمین پاک صورت گرفت:

بازدید فرماندار از پاسگاه محیط بانی نوبهار مه ولات

بازدید فرماندار از پاسگاه محیط بانی نوبهار مه ولات
به مناسبت روز زمین پاک، فرماندار شهرستان مه ولات به همراه جمعی از مسوولین این شهرستان از پاسگاه محیط بانی نوبهار بازدید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیمای مه ولات، مسعود رنجبربا بیان اینکه محیط زیست از سرمایه های ملی هر کشور و هر منطقه محسوب می شود، بر تلاش تمامی دستگاههای اجرایی به خصوص یگان حفاظت محیط زیست در حفاظت هر چه بیشتر از محیط زیست تاکید نمود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیمای مه ولات,

فرماندار مه ولات ضمن اشاره به اینکه حفظ محیط زیست یک وظیفه ملی است، بر برنامه ریزی و تدبیر مناسب به منظور جلوگیری از صدمه زدن به محیط زیست و فرهنگسازی برای حفاظت از محیط زیست تاکید کرد.

,

رنجبر ضمن قدردانی از زحمات محیط بانان پاسگاه محیط زیست نوبهار افزود: ماموران و محیط‌بانان محیط زیست جزء سختکوش ترین افراد جامعه بوده که در کوه، دشت، گرما، سرما و حتی در ماه مبارک رمضان با روزه داری ازمحیط زیست حفاظت می‌کنند.

,

منطقه شکار ممنوع نوبهار مه ولات یکی از زیستگاه های حیات وحش کمیاب در جنوب خراسان رضوی اســت که از جنوب به بجستان و گناباد، از غرب به کاشمر و خلیل آباد، از شرق به رشــتخوار و از شمال به تربت حیدریه محدود می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه