باز باران با گرد و غبار ، با گل و لای فراوان
رئیس سازمان هواشناسی بروجرد گفت: دید افقی هم اکنون در بروجرد هفت کیلومتر است که پدیده گرد و غبار سبب کاهش سه کیلومتر دید افقی شده است.از ابتدای سال جاری تا کنون سه روز هوا در بروجرد آلوده و با ریزگردها همراه بوده است .[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از بازتاب بروجرد این روزها باران که می بارد گل و لای همه جا را فرا می گیرد و دیگر نمی شود زیر باران عاشقانه قدم زد زیرا سرتا پایت مملو از گل و لای می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد,معلوم نیست با وجود بارندگی این گردو غبار و گل و لای از کجا می آید که این چنین با خود ارمغان خاکی می آورد.
,باران که می بارد همه جا پاک و تمیز می شود ولی این روزها باران که می بارد هر آنچه در معرض بارش آن قرار می گیرد کثیف و گلی می شود.
,با گذری به خیابانها ی شهر خودروهایی را می بینی که به واسطه بارش باران گل مالی شده اند و همچنین برگ درختانی که تازه رشد کرده و سبز شده اند رنگشان برگشته و خاکی شده اند.
,پدیده گرد و غبار این روزها مهمان همیشگی مردم شده و معلوم نیست که از کجا می آید و با محیط زیست و موجودات آن اعم از انسانها و حیوانات چه می خواهد بکند.
,باید آرام آرام باورمان شود که اراده ای برای مقابله با این پدیده نیست و به صورت فردی از خود و خانواده مان در برابر این پدیده فرا گیر محافظت کنیم.
,بارش باران گل و لای، به همت وجود گرد و غبار در هوا بازار کارواشهای خودرو و همچنین داروخانه هایی که ماسک دارند را سکه کرده است زیرا امروزه از وسایل ضروری برای هر فرد یک عدد ماسک می باشد.
,خلاصه امیدواریم این پدیده که به مهمان ناخوانده معروف شده است و این روزها دیگر دلش نمی خواهد شهر ما را ترک کند دلش به حال کودکان و کهنسالان که طاقت گردو خاک و گل و لای را ندارند بسوزد و از این دیار رخت بربندد.
,ایجاد حساسیت، قرمزی چشم، مشکلات تنفسی و سرفه از مهمترین مشکلاتی هستند که توسط گرد و غبار در بدن انسان ظاهر می شوند.
,این روزها گرد و غبار، هوای دل انگیز بهاری را برای نفس کشیدن دشوار کرده است.
,در ادامه رئیس سازمان هواشناسی بروجرد گفت: دید افقی هم اکنون در بروجرد هفت کیلومتر است که پدیده گرد و غبار سبب کاهش سه کیلومتر دید افقی شده است.
,"بهروز یاراحمدی" افزود: از ابتدای سال جاری تا کنون سه روز هوا در بروجرد آلوده و با ریزگردها همراه بوده است .
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه