جشنواره روز جهانی نجوم در گنبد برگزار شد
به همت انجمن علمی نجوم ، پژوهشسرای دانش اموزی و کانون پرورش فکری کودکان شماره ۲ گنبد جشنواره روز جهانی نجوم در پارک شهید فهمیده این شهرستان برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قابوس نامه، سمیه محمدی مسئول کانون پرورش فکری شماره ۲ گنبد گفت: جشنواره روز جهانی نجوم امروز در گنبد به مانند دیگر شهرهای استان در حال برگزاری است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه،, قابوس نامه،,

وی افزود: این جشنواره در قالب برگزاری کارگاههای مختلف فرهنگی – هنری – ادبی – بخش نقاشی نجوم کودکان، بخش سفالی آسمان شب، کارگاه کنفرانس نجومی، بخش فیلم های نجومی-ابزارهای نجومی- عکاسی نجومی – پرسش و پاسخ – رصد عمومی و دانستنیهای نجومی برگزار می شود و حضور برای عموم آزاد است.
یاشار یوسف نژاد مدیر انجمن آوا استار و مسئول هماهنگی پروژه شب یوری ایران گفت: گنبدکاووس قطب نجومی استان گلستان است و فعالیت نجومی از سال ۸۵ در گنبد در پژوهش سرای دانش آموزی و کانون شروع شد. و تا کنون توانسته ۲۰ باشگاه نجوم در سطح شهرستان برگزار کند.
,
, ,
,

وی افزود: رصد رویت هلال ماه در ماه شوال و رمضان از دیگر برنامه های این انجمن است و هرساله تیمی این کار را عهده دار هستند و نتیجه رصد را به دفتر رهبری ابلاغ می کنند.
وی در مورد پروژه شب یوری نیز گفت: بزرگترین مرجع الکترونیکی ایران است به آدرس AvaStar.com است که در هر موضوع نجومی به صورت تالار بندی اطلاعات مورد نیاز را در اختیار علاقه مندان گذاشته است و تاکنون ۱۲ هزار نفر عضو دارد .

,
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه