پساب های آزار دهنده در شهر آشخانه
بیشتر ساکنان آشخانه از رها سازی پساب به معابر ناراضی و نگرانند و خواستار توجه مسئولان شهری برای برطرف شدن این مشکل هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,به نقل ازپایگاه خبری آشخانه، بیشتر ساکنان آشخانه از رها سازی پساب به معابر ناراضی و نگرانند و خواستار توجه مسئولان شهری برای برطرف شدن این مشکل هستند.
, پایگاه خبری آشخانه,یکی از شهروندان در همین ارتباط گفت: وارد خیابان شهید رجایی که می شوی، اولین چیزی که جلب توجه میکند پساب های رها شده در این خیابان است که تمام عرض خیابان را فرا گرفته است.«هدایتی» افزود: بیش از نیمی از کوچه های این خیابان همیشه خیس است و بوی نامطبوعی دارد و با توجه به شیب تند این خیابان، این پساب ها به سمت جداول در حرکت است و این مناظر در خیابان های شهید جهانی وشهید شکاری و در محله شاه قلی هم به وفور دیده می شود.
,یکی دیگر از شهروندان هم بیان کرد: رها کردن فاضلاب خانگی در معابر، علاوه بر نازیبایی، باعث آلودگی محیط زیست و شیوع انواع بیماری ها در شهر می شود.«امانی» افزود: با گرم شدن هوا، رها سازی پساب خانگی افزایش یافته است و جمع شدن آن ها در چاله ها و جوی های انتقال آب باعث رشد و تکثیر حیوانات موذی و حشرات می شود. وی بیان کرد: برخی از شهروندان بدون توجه به مسائل بهداشتی و آگاهی داشتن از خطرات شیوع بیماری ها نسبت به رها کردن فاضلاب های خانگی اقدام می کنند. وی خواستار رسیدگی جدی متولیان در این زمینه است.
,یکی دیگر از شهروندان که در خیابان شهید رجایی زندگی می کند و تمایلی به ذکر نام خود ندارد در این رابطه گفت: برخی از ساکنان این خیابان فاضلاب منازل خود را به داخل کوچه هدایت می کنند که علاوه بر تخریب آسفالت مشکلات بهداشتی زیادی را برای ساکنان ایجاد می کند.
,یکی از ساکنان بولوار پاسداران در این رابطه گفت: فاضلاب های خانگی برخی از منازل به کانال عبور سیلاب (خندق) واقع در همین بولوار، هدایت می شود. «اصغری» افزود: جمع شدن فاضلاب و راکد ماندن آن در خندق باعث به وجود آمدن لجن و انتشار بوی تعفن در این بولوار می شود و تجمع حیوانات موذی در این کانال، آسایش را از شهروندان سلب کرده است.
,وی با اشاره به این که شهر آشخانه شبکه فاضلاب شهری ندارد، افزود: با گرم شدن هوا، جاری شدن پساب منازل در خیابان ها باعث بروز مشکلات بهداشتی عدیده ای برای شهروندان می شود که باید متولیان در این باره اقدامی اساسی انجام دهند.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه