رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان:
تک روی برخی افراد در شورا جایگاهی ندارد
رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: شورا یک نهاد جمعی تصمیم گیرنده با شیوه دموکراسی است و در چنین نهادی جایی برای تک روی برخی افراد وجود ندارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اصفهان بیدار، رضا امینی رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان صبح امروز در هشتاد و چهارمین جلسه علنی این شورا اظهار کرد: ضمن تبریک میلاد امام جواد (ع) و امیرالمومنین علی (ع) و با اشاره به واقعه طبس به نقش خباثت بار امریکا امروز در نا امنی های جهان اظهار کرد: کشتار مردم یمن توسط آل سعود و ممانعت از کمک رسانی به این مردم مظلوم نشانه این است که دشمن قابل اعتماد نیست و لذا بایستی حفظ عزت و استقلال کشور و رعایت خطوط قرمز نظام به خصوص در مباحث امنیتی باید در بالاترین اولویت تیم مذاکره کننده هسته ای کشور باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان بیدار,وی با گرامیداشت روز کارگر و سالروز شهادت شهید مطهری و بزرگداشت مقام معلم به نقش کلیدی معلمان به عنوان مجریان آموزش عمومی و الگوهای اولیه دانش آموزان افزود: معلمان، انسان سازان نسل آینده اند و نقش آنها به فرموده رهبر کبیر انقلاب مانند نقش انبیا است.
,رییس شورای اسلامی شهر اصفهان هدف از نامگذاری روز معلم را توجه بیشتر به وضعیت معیشتی معلمان و بهبود کیفیت تدریس قلمداد کرد و ضمن اشاره به اهمیت سرمایه گذاری جوامع پیشرفته جهان در بحث آموزش عمومی، اضافه کرد: ارزش، شرافت و مرتبه معلم زمانی مشخص خواهد شد که معلم شان خداوند و پیامبران را در وجود خود محقق ساخته و پیوند انسان با عبادت را به عنوان مهمترین هدف متعالی برقرار کند.
,وی معلمی را فراتر از شغل و حرفه دانست و تصریح کرد: معلمی در قرآن جلوه ای از قدرت لایزال الهی و نخستین ویژگی ذات باری تعالی است و در نخستین آیات قرآن که بر قلب پیامبر اکرم (ص) نازل شد، خداوند، خود را معلم خواند و معلم بودن خود را پس از آفرینش انسان آورده است.
,امینی با اشاره به فرمان امام خمینی (ره) در ۹ اردیبهشت سال ۵۸ به شورای انقلاب مبنی بر تهیه و تنظیم آیین نامه شوراها و نامگذاری این روز به نام روز ملی شوراها گفت: یکی از پایه های اصلی تحقق انقلاب اسلامی ایران حضور و مشارکت گسترده مردم در همه زمینه ها بوده است.
,وی اضافه کرد: با پایان جنگ تحمیلی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در تمام نقاط کشور با حضور گسترده مردم و با شرکت بیش از ۲۴ میلیون نفر در اسفند ماه ۷۷ برگزار شد و در نهم اردیبهشت ۷۸ با پیام رهبر انقلاب آغاز به کار کرد.
,رییس شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه آموزه های دین مبین اسلام بر برقراری شورا تاکید داشته استو نیز اینکه در اصل هفتم قانون اساسی شوراها از ارکان تصمیم گیری و اداره امور کشور ذکر شده اند، تاکید کرد: انقلاب اسلامی ایران نیز اصل ارزشمند شورا را مورد توجه قرار داده و در قانون اساسی نیز در راستای انتخاب رئیس جمهور و نمایندگان مجلس، از انتخاب اعضای شوراهای اسلامی به عنوان ابزاری برای تحقق حاکمیت مردم و تجلی اراده عمومی یاد شده است.
,وی با بیان اینکه مجلس از زمانی که برای اولین بار در آذر ماه سال ۶۱ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراها را در ۵۳ ماده به تصویب رساند و پس از آن در خرداد ماه سال ۷۵ قانون کنونی شوراها را تصویب نمود، تاکید کرد: در حال حاضر قانون شوراها نیازمند اصلاح است و پیشنهاد می کنیم که وزارت کشور لایحه اصلاح قانون شوراها را قبل از تصویب در نهادهای زیربط منتشر کرده تا کاستی های احتمالی آن تحت تاثیر خرد جمعی از بین برود.
,امینی شورا را یک نهاد جمعی تصمیم گیرنده با شیوه دموکراسی عنوان کرد و گفت: در چنین نهادی جایی برای تک روی برخی افراد وجود ندارد.
,وی لازمه رسیدن به اهداف شوراها را جدی گرفتن ارتباط با مردم دانست و با بیان اینکه همراهی مردم در این مسیر به فراهم کردن بسترهای مناسب فرهنگی و اجتماعی نیازمند است، تاکید کرد: فراهم نمودن بسترهای لازم برای این همدلی بر عهده شوراست.
,رییس شورای اسلامی شهر اصفهان یکی از آسیب های جدی شوراها را عدم توازن و تعادل منطقی بین وظایف و اختیارات آن ها قلمداد کرد و از ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت معیشت، ارتقای امنیت اجتماعی، ارتقای سطح فرهنگی و اقتصادی، ارتقای کیفیت عبور و مرور در سطح شهر، نظم و کاهش بزهکاری در جامعه، بهبود شرایط زیست محیطی، اصلاح وضعیت ادارات شهر، مبارزه با آسیب های اجتماعی، مشکلات جوانان از قبیل تحصیل و ازدواج، ایجاد زمینه های تفریح و نشاط و ارتقای سطح زندگی به عنوان مطالبه مردم از حاکمیت و اعضای شوراهای اسلامی یاد کرد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه