مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی خبر داد:
اختصاص دو میلیارد ریال برای تجهیز اماکن ورزشی میاندوآب
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی گفت: امسال برای تامین و تجهیز اماکن ورزشی میاندوآب دو میلیاردریال در نظر گرفته شده است که در راستای بهینه سازی و بهبود اماکن ورزشی این شهرستان هزینه می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زرین خبر، علی خلیلی در مراسم کلنگ زنی احداث سالن ورزشی شهدای قره ورن میاندوآب اظهار کرد: امسال شش پروژه ورزشی در نقاط مختلف استان احداث می شود که کار احداث آنها را از ابتدای امسال شروع کرده ایم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,وی افزود: این پروژه ها در مجموع در زمینی به مساحت چهار هزار متر مربع و با اعتباری بالغ بر 35 میلیاردریال احداث می شوند که پیش بینی می شود با تخصیص به موقع اعتبار، تا پایان امسال مورد بهره برداری قرار گیرند.
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی با اشاره به لزوم تاجهیز اماک ورزشی، گفت: امسال برای تامین و تجهیز اماکن ورزشی میاندوآب دو میلیاردریال در نظر گرفته شده است که در راستای بهینه سازی و بهبود اماکن ورزشی این شهرستان هزینه می شود.
خلیلی با تاکید بر توسعه اماکن ورزشی، تصریح کرد: اماکن ورزشی در جهت تشویق جوانان به امر ورزش و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در جامعه اهمیت بسزایی دارند.
وی با اشاره به احداث سالن ورزشی شهدای کوی قره ورن در راستای برنامه های امسال اداره ورزش و جوانان و بهبود و توسعه اماکن ورزشی، افزود: این سالن ورزشی در زمینی به مساحت 625 متر مربع و با اعتباری بالغ بر شش میلیارد ریال در مدت شش ماه احداث می شود که امیدواریم با تخصیص به موقع اعتبار در موعد مقرر شاهد افتتاح آن باشیم.
وی افزود: این پروژه ها در مجموع در زمینی به مساحت چهار هزار متر مربع و با اعتباری بالغ بر 35 میلیاردریال احداث می شوند که پیش بینی می شود با تخصیص به موقع اعتبار، تا پایان امسال مورد بهره برداری قرار گیرند.
,مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان غربی با اشاره به لزوم تاجهیز اماک ورزشی، گفت: امسال برای تامین و تجهیز اماکن ورزشی میاندوآب دو میلیاردریال در نظر گرفته شده است که در راستای بهینه سازی و بهبود اماکن ورزشی این شهرستان هزینه می شود.
,خلیلی با تاکید بر توسعه اماکن ورزشی، تصریح کرد: اماکن ورزشی در جهت تشویق جوانان به امر ورزش و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در جامعه اهمیت بسزایی دارند.
,وی با اشاره به احداث سالن ورزشی شهدای کوی قره ورن در راستای برنامه های امسال اداره ورزش و جوانان و بهبود و توسعه اماکن ورزشی، افزود: این سالن ورزشی در زمینی به مساحت 625 متر مربع و با اعتباری بالغ بر شش میلیارد ریال در مدت شش ماه احداث می شود که امیدواریم با تخصیص به موقع اعتبار در موعد مقرر شاهد افتتاح آن باشیم.
,
ارسال دیدگاه