به همت موسسه فرهنگی بینش مطهر استان مرکزی برگزار می شود؛
آغاز دوره تربیت مربی روانشناسی ارتباط
یکی از معضلات اجتماعی عصر حاضر سرعت گرفتن مناسبات اجتماعیست که موجب خود فراموشی و خدا فراموشی می شود. این دوره با هدف بهبود روابط خانوادگی و اجتماعی به کمک کتب تربیتی شهید مطهری سعی می کند نه تنها ارتباط شخص با خدا را هدفمند و مناسب با هدف خلقت برقرار کند بلکه مناسبات اسلامی اجتماعی بانوان در ارتباط با همسر و فرزند را نیز تبیین کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا معصومه نعمتی، مدیر موسسه فرهنگی بینش مطهر استان مرکزی در گفتگو با خبرنگار فرهنگی دیار آفتاب از آغاز دوره تربیت مربی روانشناسی ارتباط در این موسسه خبر داد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,
نعمتی با اشاره به اینکه این دوره از چهار مرحله تشکیل شده است، اظهار کرد: اصول ارتباط، اصلاح ارتباط با همسر، اصلاح ارتباط با فرزند و اصلاح ارتباط با خدا چهار مرحله این دوره است.
,
وی افزود: در این دوره ویژه بانوان فهمیه جاوید، روانشناس و مربی کتب شهید مطهری به بیان موضوعاتی پیرامون نحوه ارتباط صحیح با جامعه می پردازد.
,
مدیر موسسه فرهنگی بینش مطهر استان مرکزی با بیان اینکه این دوره از ابتدای خرداد سال جاری آغاز می شود، ادامه داد: علاقمندان می توانند جهت ثبت نام از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲:۳۰ به معاونت فرهنگی ورزش و جوانان واقع در میدان دارایی، خیابان امام موسی صدر، خیابان شهید هاشمی نژاد، روبروی فرمانداری مراجعه کنند یا با شماره تلفن های ۳۲۲۳۱۱۸۰ و ۳۲۲۳۰۵۴۰ تماس بگیرند.
,
نعمتی خاطرنشان کرد: یکی از معضلات اجتماعی عصر حاضر سرعت گرفتن مناسبات اجتماعیست که موجب خود فراموشی و خدا فراموشی می شود. این دوره با هدف بهبود روابط خانوادگی و اجتماعی به کمک کتب تربیتی شهید مطهری سعی می کند نه تنها ارتباط شخص با خدا را هدفمند و مناسب با هدف خلقت برقرار کند بلکه مناسبات اسلامی اجتماعی بانوان در ارتباط با همسر و فرزند را نیز تبیین کند.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه