logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

یوونتوس بعد از ۲۰ سال در دربی تورین تن به شکست داد

یوونتوس بعد از ۲۰ سال در دربی تورین تن به شکست داد
سی‌و‌دومین هفته از لیگ دسته اول فوتبال ایتالیا با توقف صدرنشین و تیم دوم جدول رده‌بندی رقابت‌ها دنبال شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناسی‌ودومین هفته از لیگ دسته اول فوتبال ایتالیا موسوم به سری A، امروز (شنبه) با برگزاری پنج دیدار پیگیری شد که در مهمترین آنها، یوونتوس، صدرنشین جدول رده‌بندی رقابت‌ها در دربی شهر تورین و در خانه همسایه خود تورینو با نتیجه 2 بر یک تن به شکست داد و برای اولین بار از ماه آوریل سال 1995 و پس از کسب هفت پیروزی متوالی برابر همشهری‌اش سرانجام مغلوب این تیم شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این دیدار نخست آندره‌‌آ پیرلو در دقیقه 35 گل نخست را برای یوونتوس به ثمر رساند اما در ادامه ماتئو دارمیان در دقیقه 45 و فابیو کوالیارلا در دقیقه 57 برای تورینو گلزنی کردند و ورق را به سود میزبان برگرداندند تا سه امتیاز بازی به ارغوانی‌پوشان شهر تورین تعلق بگیرد.

,

در دیگر بازی مهم امروز لاتزیو در خانه برابر کیه‌وو به تساوی یک بر یک رضایت داد. میروسلاو کلوزه در دقیقه 45 برای لاتزیو و آلبرتو پالوشی در دقیقه 76 برای کیه‌وو گلزنی کردند.

,

در سایر دیدارهای امروز از هفته سی‌و‌دوم سری A نتایج زیر رقم خورد:

,

*جنوا 3 - چزنا یک
*هلاس ورونا 3 - ساسولو 2
*پارما یک - پالرمو صفر

,
,
,

هفته سی‌و‌دوم سری A امشب با برگزاری دو دیدار دیگر ادامه خواهد یافت که در نخستین بازی فیورنتینا از ساعت 20:30 به وقت تهران میزبان کالیاری است و در بازی دوم از ساعت 23:15 ناپولی از سامپدوریا پذیرایی می‌کند.

,

در جدول رده‌بندی سری A، یوونتوس 73 امتیازی صدرنشین است، لاتزیوی 59 امتیازی در رده دوم قرار دارد و رم 58 امتیازی جایگاه سوم را به خود اختصاص داده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه