نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران:
چرخه های اقتصادی مملکت در دست کارگران زحمت کش است
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران سردشت در جمع کارگران شرکت ناودیس راه گفت: چرخه های اقتصادی مملکت در دست کارگران زحمت کش است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به گزارش بلفت، حاج آقا غلامرضا جهانبان در محل کارگاه احداث پل شرکت ناودیس راه واقع در حومه روستای عثمان آباد که به منظور نشست روشنگری و بصیرت افزایی برگزار شده بود گفت: بسیجیان ما تا دیروز در سنگرهای حق علیه باطل مشغول نبرد با دشمنان دین و این نظام بودند که امروز در عرصه کار و تولید، عمران و آبادانی مشغول خدمت به وطن و به مردم مظلوم منطقه می باشند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلفت,نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران سردشت با اشاره به حقوق کارگر و کارفرما نسبت به یکدیگر اظهار کرد: کارفرما باید زمینه کار و امنیت کاری و همچنین ابزار کار و معیشت کارگران را فراهم سازد و براساس تخصص هر یک از کارگران به آنها کار بسپارد.
,وی افزود: باتوجه به اینکه کارفرما همه سرمایه زندگی خود را در اختیار کارگر قرار می دهد تا بلکه در راه رشد و توسعه و شکوفایی اجتماع قدمی برداشته باشد و چندین نفر از دست او نانی بخورند و امرار معاش کنند باید کارگر از خود مایه بگذارد و در امانت داری و تلاش و کوشش برای پیشبرد کار دریغ نورزد.
,وی تصریح کرد: شما کارگران هستید که چرخه تولید و شکوفایی کشور را به حرکت در می آورید و در جهت تامین نیازهای مردم همیشه در حرکت هستید پس باید با ایمان و وجدان کاری برای رضای خدا کار را انجام دهید که هم کارگر خوشحال باشد و هم کارفرما به اهداف نیک خود برسد که همانا توسعه کشور را به دنبال دارد.
,در ادامه این نسشت نیز مهندس حمید دهقان معاون سد و نیروگاه سردشت در رابطه با احداث پل ارتباطی جایگزین پل فلزی گفت: با اتمام سد سردشت پل فلزی فعلی جاده ارتباطی بین سردشت-بانه و سردشت-مهاباد به زیر آب خواهد رفت و به جای آن پل بتونی با 8 دهنه، 320 متر طول و 11 متر عرض در حال احداث می باشد و تا سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
,بازدید از محل احداث پل از دیگر برنامه ها بود.
,در این کارگاه با عوامل اجرایی تعداد 200 نفر بصورت شبانه روزی در حال کار می باشند.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه