عضو کمیسیون اقتصادی مجلس :
سلامت انتخابات باید از طریق اعتماد عمومی به بطن جامعه تزریق شود
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: انتخابات مجلس شورای اسلامی مهمترین اتفاق در سال 94 است و سلامت انتخابات باید از طریق اعتماد عمومی به بطن جامعه تزریق شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حسین گروسی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار پردیس خبر در مورد انتخابات مجلس شورای اسلامی بعنوان مهمترین اتفاق سال 94، گفت: انتخابات در حوزه های مختلف به ویژه ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی وظیفه ای خطیر بر عهده وزارت کشور است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پردیس خبر ,عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به استانی شدن انتخابات مجلس سیاستی در کاهش هزینه ها و رعایت اعتدال و حق و انصاف در این جریان مهم و حیاتی در یکی از شاخه های مدیریت کلان کشور، تصریح کرد: انتخابات در گذشته در سطوح بالا با حاشیه های زیادی همراه بود.
,گروسی فتنه 88 را برگرفته از تفکر غلط برخی مدعیان انقلابی در جریان انتخابات در تاریخ کشور برشمرد و تاکید کرد: انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران با برخورداری از حاکمیت ولایت فقیه و مردم سالاری دینی با معنا و مفهوم واقعی بر خلاف کشورهای مختلف و مدعی دموکراسی برگرفته از آرای مردم است.
,عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که سلامت انتخابات باید از طریق اعتماد عمومی به بطن جامعه تزریق شود، خاطر نشان کرد: فرمانداری ها و بخشداری ها را از هم اکنون و در این فاصله زمانی یازده ماهه باید در بین فهرست طرح ها و برنامه های اولویت دار خود قرار دهند.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه