اعتبار ساخت سرپناه کارگران ساختمانی مازندران، لنگ زمین

اعتبار ساخت سرپناه کارگران ساختمانی مازندران، لنگ زمین
با ایجاد سرپناه برای کارگران ساختمانی، شأن آنها حفظ شده و در کنار آن برنامه‌های آموزشی آنها نیز پیگیری می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از خبرنگار بلاغ، وضع نابسامان کارگران ساختمانی در میادین و زیرپل‌های شهرها در پی کسب روزی در مازندران، همواره یکی از دغدغه‌های مسئولان و همچنین مردم بوده است، علی بابایی کارنامی مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی مدت طولانی است که بحث ایجاد سرپناه برای کارگران ساختمانی در شهرهای مازندران را مطرح می‎کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

صبح یک‌شنبه در دیدار با استاندار مازندران نیز از آمادگی خویش برای ایجاد سرپناه کارگران ساختمانی در شهرهای مازندران خبر داد.

وی با بیان اینکه برای ایجاد سرپناه کارگران ساختمانی اعتبار اختصاص‌داده شده لنگ زمینی است که شهرداران باید در اختیارش قرار دهند، گفت: با ایجاد این سرپناه برای کارگران ساختمانی، شأن آنها حفظ شده و در کنار آن برنامه‌های آموزشی آنها نیز پیگیری می‌شود.
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/گ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه