به علت ناهماهنگی بین دستگاه های خدمات رسان؛

دادستان زنجان به شهردار این شهر اخطار داد

دادستان زنجان به شهردار این شهر اخطار داد
دادستان عمومی و انقلاب زنجان به شهردار این شهر به علت ناهماهنگی بین دستگاه های خدمات رسان و حیف و میل بیت المال در کنده کاری و تخریب آسفالت معابر اخطار داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهرزنجان،حجت الاسلام حسن مظفری طی این اخطاریه اعلام کرده است: پیرو مکاتبات قبلی در خصوص اجرای کنده کاری های متعدد ناشی از عملیات شهری شهرداری و فعالیت دیگر دستگاه ها و شرکت های خدماتی و عدم ترمیم و یا مرمت مناسب حفاری ها در سطح شهر پس از اتمام پروژه ها و در پی آن بروز نارضایتی شهروندان مناطق مختلف به ویژه اهالی برخی از شهرک های اقماری زنجان، به نظر می رسد علیرغم تاکید این مرجع بر الزام به رعایت استانداردهای فنی لازم در انجام پروژه های خدمات شهری و عمرانی از سوی شهرداری و دیگر شرکت های خدمات رسان و پیگیری های متعدد این مرجع و ارسال چندین مکاتبه در این زمینه، همچنان سیمای شهر زنجان در برخی معابر و خیابان های اصلی به ویژه در شهرکهای تازه تاسیس از جمله شهرک پونک، امیرکبیر، شهرک غرب و الهیه، شاهد حفاری های پی در پی و بدون هماهنگی شهرداری و دستگاه های خدمات رسان آن هم گاه پس از اتمام آسفالت ریزی است که در نهایت نیز ترمیم مناطق حفاری شده به صورت مرمت ناقص و یا آسفالت های وصله شده بوده و آسفالت ریزی نیز غیر یک دست و با برآمدگی و یا نشست انجام می گیرد.

دادستان عمومی و انقلاب زنجان در ادامه این اخطاریه گفته است: متاسفانه شهرداری در عین اینکه خود را مسوول امور شهری از جمله آسفالت خیابان ها می داند و در همان حال نسبت به برنامه های خدماتی شرکت های خدمات رسان منفعل بوده و در عمل در بحث هماهنگی، شروع و اتمام حفاری ها نسبت به اقدامات آن شرکت ها بی تفاوت است و مشاهده می شود پس از آسفالت ریزی در یک منطقه یا معبر، عوامل خود شهرداری و یا شرکت های خدماتی برای انجام عملیات شهری دوباره اقدام به کنده کاری در همان منطقه می کند و جالب تر آنکه پس از اتمام پروژه و انجام روکش، آسفالت همان نقطه و یا نزدیکی آن دوباره توسط شرکتی دیگر برای اجرای پروژه ای جدید حفاری می شود که علاوه بر حیف و میل شدن بیت المال، تضییع حقوق مردم و ایجاد مشکل در رفت و آمد شهروندان و بروز حوادث رانندگی بر مبلمان و سیمای بصری شهر نیز خدشه وارد می شود.

سوال اساسی که در این زمینه در اذهان عمومی مطرح می شود، این است که آیا چنانچه هزینه های گزاف این ناهماهنگی ها، حفاری ها و آسفالت ریزی های چند باره در یک منطقه از سوی خود مسوولان پرداخت می شد، بازهم مسوولان ذیربط حاضر به چنین عملکرد و مدیریتی می شدند؟

در همین خصوص بی کیفیت بودن روکش آسفالت در بخش های حفاری شده توسط سازمان های خدماتی، خود مشکل دیگری است.

کیفیت پایین آسفالت و رعایت نشدن استانداردها سبب شده است آسفالت نقاط حفاری شده گاه همسطح و متوازن با سطح اصلی و اولیه آسفالت خیابان یا معابر نباشد و برای وسایط نقلیه و تردد عابران مشکل مضاعف ایجاد کند.

تمامی این موارد حاکی از آن است که شهرداری باید به عنوان متولی اصلی این امر بر عملکرد نیروهای زیر مجموعه خود و یا بر فعالیت شرکت های خدماتی و پیمانکاران نظارت شایسته و جدی داشته باشد.

از آنجا که همه این اوضاع و احوال و فعالیت های شهردای و شرکت های خدمات رسان به نوعی وابسته به خزانه دولت و بیت المال هستند و اینگونه اقدامات در هر صورت باعث حیف و میل بودجه عمومی دولت و بیت المال می شود و هر یک از مدیران مربوطه از لحاظ شرعی و قانونی مسوول و پاسخگو هستند، لذا در راستای وظایف و مسوولیت های ذاتی دادسرا، مبنی بر نظارت بر حسن اجرای قوانین در سایر ادارات و سازمان ها و پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق شهروندی و نیز جلوگیری از ایجاد هر گونه مخاطرات جانی و مالی برای مردم و همچنین جلوگیری از تحمیل هزینه های گزاف و سنگین برای بیت المال و حفظ جایگاه و شان شهروندان و زیباسازی چهره عمومی شهر، مقرر است، تمام اقدامات لازم که از سوی شهرداری و شرکت های خدمات رسان انجام می شود، به طور کامل برنامه ریزی شده و هماهنگ باشد و با توجه به شروع فصل بهار و انجام کنده کاری های عمرانی و شهری در این فصل نسبت به آسفالت ریزی، تصحیح و اصلاح وضعیت دریچه های تعبیه شده در سطح خیابان ها و معابر عمومی و اصلاح نقاط حادثه خیز و خطرناک در سطح شهر اقدامات لازم معمول و نتیجه را به این مرجع اعلام دارند.

لذا از این پس درصورت مشاهده هرگونه سهل انگاری، مسامحه و کوتاهی از ناحیه شهرداری و دیگر شرکت های خدمات رسان که منجر به خسارت های جبران ناپذیر جانی و مالی برای شهروندان شود، یا موجب جرح و فوت همشهریان یا بروز حوادث رانندگی، یا حیف و میلی بیت المال شود، در این خصوص به سرعت در این مرجع پرونده تشکیل خواهد شد و با صراحت و قاطعیت تمام و بدون هیچ گونه اغماض با خاطیان و متخلفان مربوطه برابر مقررات برخورد قانونی و قضایی خواهد شد.

در نهایت پیشنهاد می شود، برای انجام پروژه های خدماتی و عمرانی در سطح شهر، کمیته مشترک متشکل از شهرداری و تمامی شرکت های خدمات رسان تشکیل گردد تا در انجام و اتمام حفاری و کنده کاری ها تعامل، همکاری و هماهنگی لازم ایجاد شود.

تمامی امور و خدمات شهری در مناطق مختلف، به ترتیب بر حسب اولویت و در زمانبندی مشخص و پس از بررسی در کمیته مشترک و قبل از عملیات آسفالت ریزی نهایی انجام گیرد تا پس از آسفالت ریزی شاهده کنده کاری مجدد نباشیم.

طرح های مختلف به ویژه حفاری ها، زمانبندی شده و طرح های بزرگ به قطعات کوچکتر تقسیم و پس از اجرا و خاتمه آن قسمت بعدی پروژه آغاز شود.

پس از آغاز طرح ها و حفاری ها، آنها به صورت ناقص رها نشوند و پاکسازی محیط و مرمت آن در کمترین زمان و با کیفیت مناسب صورت گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,

انتهای پیام/پ

, انتهای پیام/پ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه