اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

ممنوعیت کشت شالی در گنبد قطعی شد

ممنوعیت کشت شالی در گنبد قطعی شد
در جلسه بررسی راهکارهای پیشگیری از برداشت غیرمجاز آب در گنبد،کشت شالی در گنبد ممنوع شد و بنا اظهارات فرماندار ویژه گنبد با متخلفان بدون هیچ ملاحظه ای برخورد قضایی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از قابوس نامه، محمد حمیدی تصریح کرد: ضمن برخورد شدید با برداشت کنندگان غیر مجاز آب از سدهای شهرستان ، ماموران و ضابطان امور آب مانع از کشت شالی در اراضی شهرستان می شوند.
حمیدی هر گونه برداشت آب از سد ها را مشروط به داشتن مجوز برداشت دانست و افزود: کشاورزان نیز برای استفاده از آب سدها و هر گونه برداشت باید زودتر نسبت به دریافت مجوز اقدام کنند در غیر این صورت اجازه کشت به آنها داده نمی شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه، , قابوس نامه، , ,
,

در ادامه این جلسه و در راستای برخورد با برداشت های غیر مجاز از آب سدها مدیر امور آب شهرستان گنبدکاووس گفت: ۱۰۵ پمپ آب که متخلفان با نصب آن در ۱۸۸ هکتار از زمین های این شهرستان اقدام به برداشت غیر مجاز آب از سدها می کردند توسط امور آب جمع آوری شده است.

,

جواد تیموری افزود : ۶۱ مورد ا ز این موارد با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شده اند که برای ۲۳ پرونده نیز رای صادر شده است.

,

مدیر دفتر بهره برداری و نگهداری از تاسیسات آبی شرکت آب منطقه ای گلستان نیز گفت: ذخایر ابی شهرستان گنبد کاهش شدیدی داشته است.
یحییلطفی  با عنوان این مطلب که ظرفیت آب ۳ سد و مخازن آبی استان نزدیک به ۳۰۰ میلیون متر مکعب است اذعان کرد: اکنون تنها ۲۶ درصد این مخازن یعنی برابر با ۸۰ میلیون متر مکعب آب در این مخازن وجود دارد.

,
,

وی افزود: این میزان آب در این سد ها از رقم میانگین آب موجود در مخازن و سدهای کشور که ۵۱ درصد است ۲۵نیز  درصد کمتر می باشد.

,

لطفی در پایان خاطر نشان کرد :امسال حجم آب موجود در سدبوستان۲۰ درصد ، سد گلستان ۴۲ درصد و سد وشمگیر۵۰ درصد کمتر از حجم آب در سال گذشته است.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه