اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کوروش باقری از انتخابات فدراسیون وزنه‌برداری می‌گوید:

مرادی حرفه‌ای‌گری کرد/رضازاده 5 سال رئیس بود و نتایجش هم مشخص است!

مرادی حرفه‌ای‌گری کرد/رضازاده 5 سال رئیس بود و نتایجش هم مشخص است!
کوروش باقری سرمربی سابق تیم ملی وزنه‌برداری گفت که فدراسیون وزنه برداری فعلا نیازی به او ندارد! وی همچنین از حرفه‌ای‌گری مرادی در جریان انتخابات فدراسیون و ضرورت نداشتن برگشت به عقب با انتخاب مجدد رضازاده سخن گفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، کوروش باقری، یکی از نامزدهای انتخابات ریاست فدراسیون وزنه‌برداری، با اشاره استفاده مرادی از پاورپوینت در معرفی خودش در جلسه انتخبات فدراسیون، به خبرگزاری آس‌پرس گفت: به نظرم مرادی در استفاده از تکنولوژی برای معرفی برنامه‌های خود در مراسم پیش از انتخابات حرفه‌ای‌گری کرد. همانطور که رئیس مجمع دیروز اعلام کرد، افراد می توانستند از این امکانات استفاده کنند و منعی در این باره وجود نداشته است. بر این اساس، فکر می کنم آقای مرادی در این زمینه تجربه بیشتری داشتند و از این امکانات استفاده کردند. شاید اگر ما هم از امکان استفاده از چنین ابزاری خبر داشتیم، از آن استفاده می کردیم.حالا این‌که این وسایل و برنامه‌ها تا چه میزان در نتیجه انتخابات تاثیر گذاشته است، من خبر ندارم.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آس‌پرس ,
,

وی افزود: در مجموع انتخابات خوبی را دیروز شاهد بودیم؛ هرچند برخی کاندیدها فرصت بیشتری نسبت به سایرین داشتند، اما انتخابات سالمی برگزار شد.
 

,
,

باقری درباره غیبت رضازاده در مجمع دیروز نیز گفت:وزیر ورزش و معاونش دیروز سعی کردند به طور مستند درباره غیبت رضازاده توضیحاتی را ارائه دهند و براین اساس هم حضور یافته بودند و به سوالات پاسخ دادند. به نظرم قانون اجرا شده است و نیازی نیست خیلی در این مورد بحث شود. رضازاده 5 سال ریاست فدراسیون وزنه برداری را برعهده داشت و نتایج این حضور کاملا مشخص است و نیازی نیست به عقب بازگردیم. امیدوارم رئیس جدید نیز در کارش موفق شود و این رشته را به قله‌های پیشرفت برساند.
 

,
,

وی در واکنش به صحبت‌های بهداد سلیمی که گفته بود "من با شجاعت اعلام می‌کنم به باقری رای نداده‌ام" گفت:در این باره  نظر خاصی ندارم. شجاعت قابل ستایش است و ای‌کاش آدم در همه جا شجاعت داشته باشد! با درست و غلط این موضوع کاری ندارم. انتظار هم نداشتم که فرد خاصی به من رای بدهد. ایشان یک رای داشته است و آن را به هر فردی که از نظر خودش اصلح‌تر بوده، داده است. او کاری غیرقانونی نکرده است و به عنوان نماینده ورزشکاران می‌بایست بهترین تصمیم را می‌گرفت که امیدوارم همین‌طور هم باشد.
 

,
,

باقری در پایان با بیان این‌که با فدراسیون مرادی همکاری خواهد کردیا نه، گفت: من حدود یک سال و نیم است که با فدراسیون وزنه برداری همکاری ندارم. این موضوع شامل زمان ریاست رضازاده هم می شود. به نظرم قطعا در فدراسیون نیازی به من نیست! فکر می کنم کسانی که باید منظور من را متوجه شوند، با همین جمله که فعلا وزنه‌برداری به من نیازی ندارد، متوجه اوضاع شده باشند.

,

 

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه