مراسم تجلیل از اعضای شورای شهر و روستای شهرستان خلیل آباد برگزار شد
با فرا رسیدن نهم اردیبهشت روز تشکیل شوراهای اسلامی شهر و روستا، مراسم تجلیل از اعضای شورای اسلامی شهر و روستای شهرستان خلیل آباد در فرمانداری برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از یار خراسانی ، در مراسمی با حضور فرماندار خلیل آباد ، امام جمعه شهرستان ، نماینده مردم خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن روز شورا که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، از 92 نفر از اعضای شورای اسلامی شهر و روستا تجلیل به عمل آمد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی, در مراسمی با حضور فرماندار خلیل آباد ، امام جمعه شهرستان ، نماینده مردم خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی به مناسبت فرا رسیدن روز شورا که در سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد، از 92 نفر از اعضای شورای اسلامی شهر و روستا تجلیل به عمل آمد.,فرماندار خلیل آباد در این مراسم با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» از سوی مقام معظم رهبری بر لزوم افزایش تعامل بین مردم و مسئولان تاکید کرد.
, فرماندار خلیل آباد در این مراسم با اشاره به نامگذاری امسال با عنوان «دولت و ملت، همدلی و همزبانی» از سوی مقام معظم رهبری بر لزوم افزایش تعامل بین مردم و مسئولان تاکید کرد.,علی اصغر مرادزاده در ادامه گفت: خدمت به خل افضل ترین عبادت است و شوراها باید افتخار کنند در مقام خدمت به خلق تلاش می کنند و رمز کار شوراها باید رضایت مردم باشد پس به دنبال کارهایی بروید که برای روستا درآمدزایی داشته باشد.
,وی هدف از برگزاری این مراسم را زنده نگه داشتن این روز ارشمند و تقدیر و تجلیل از اقدامات ارزنده شوراهای شهر و روستا عنوان کرد.
,در ادامه مراسم نماینده مردم خلیل آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: شورا یک نهاد مقدس است که بذر آن از اول انقلاب کاشته شد و جایگاه شورا باید در شهر و روستا ارتقاء پیدا کند.
,محمد اسماعیل نیا گفت: اگر نهادهای جامعه در جای خود تقویت شود قسمتی از مشکلات ما حل می شود و در حوزه اقتصاد ، نظام بانکی ما مشکل دارد که مدیریت جهادی رمز موفقیت ما است مدیریت جهادی سیاست باز نیست و عامل بدبختی جامعه امروز است.
,وی در ادامه تصریح کرد: شورای اسلامی شهر و روستا در جنگ ، انقلاب و دفاع مقدس و هر زمان که انقلاب نیاز داشت پبشتازان عرصه حل مشکلات مردم شهر و روستا بودند ؛ شوراها بازوان و ارکان یک کشور هستند.
]
ارسال دیدگاه