یکی از آن بیست و سه نفر:

تدوین آثار دفاع مقدس روحیه مقاومت را در جامعه زنده نگه می دارد

تدوین آثار دفاع مقدس روحیه مقاومت را در جامعه زنده نگه می دارد
سلمان زادخوش، یکی از آن بیست و سه نفر: تدوین آثار دفاع مقدس روحیه مقاومت را در جامعه زنده نگه می دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از “دانشجو آزاد” امروز بعد از ظهر از تقریظ امام خامنه ای بر کتاب “آن بیست و سه نفر” در حسینیه ثارالله کرمان رونمایی می شود، یکی از آن ۲۳ نفر، سلمان زاد خوش است که به گفتگوی با وی نشستیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دانشجو آزاد,

زادخوش در رابطه با کتابهای دفاع مقدس گفت: این کتب حاوی پیام پایداری و مقاومت است و شجاعت و دلاوری رزمندگان رابه گوش نسل جوان میرساند و این مساله لزوم نشر آثار دفاع مقدس را بر همگان روشن می کند.

,

وی با اشاره به نقش آزادگان کرمانی در دوران جنگ تصریح کرد: آزادگان، انسانهایی بااستقامت بودند که در اردوگاه سختی ها را با جان ودل برای سرفرازی ایران اسلامی تحمل کردند.

,

این رزمنده دفاع مقدس در پایان خاطرنشان کرد: تدوین آثار دفاع مقدس بر روی ذهن و تفکر افراد جامعه تاثیر گذاشته و روحیه مقاومت را در آنان زنده نگه میدارد که همیشه پاسدار خون شهدا باشند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه