اعدام ۱۵ مقام ارشد کره شمالی
رسانه های کره جنوبی مدعی شدند که از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون ۱۵ مقام ارشد کره شمالی اعدام شده اند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر، خبرگزاری «یونهاب» کره جنوبی با انتشار گزارشی مدعی شد که از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون ۱۵ مقام ارشد کره شمالی به دستور «کیم جونگ اون» رهبر جوان این کشور، اعدام شده اند.
این رسانه کره جنوبی در ادامه گزارش خود ضمن دیکتاتور نامیدن رهبر کره شمالی، مدعی شد که وی همه افراد حزب حاکم و ارتش کره شمالی را مجبور می کند که به دستوراتش عمل کنند در غیر این صورت مجازات خواهند شد و مجازات آنان اعدام است، بدون این که حتی محاکمه شوند.
خبرگزاری «یونهاب» کره جنوبی افزود: برای نمونه «لیم ووب سونگ» معاون وزیر جنگل های کره شمالی بود. او تنها بخاطر انتقاد از سیاست رهبر کره شمالی که دستور داده بود جنگل های تازه ای در کره ایجاد کنند، اعدام شد.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ف
]
ارسال دیدگاه