رویکردهای دوگانه اصولگرایان در برخورد با دولتها؛
یادی از سیاسیون اصولگرا
جا دارد یاد شود از همه عزیزانی که در دولت قبل زحمتهای بسیاری در راه ولایتمداری کشیده بودند و اکنون مشغول همدلی و همزبانی هستند. کسانی که امروز از رهبری همدلتر و همزبانتر شدهاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس سیاسی تبریزبیدار چندوقتی است که رهبر معظم انقلاب بر انتشار سریع فکت شیت توافقنامه لوزان تاکید کرده اند و دولت محترم بنابر مصالحی از انتشار آن سرباز زده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریزبیدار,حال به نظر می رسد چند تن از شخصیت های سیاسی مطرح که در حال حاضر به فکر عدم تضعیف دولت می باشند به نکته هایی پی ببرند.
,جا دارد از چند شخصیت یاد شود که در دولت قبل کار را به جایی رساندند که رهبری بارها بر مبنا قراردادن انصاف در بین منتقدان دولت تاکید کرده و به تمجید از دولت چنین فرمودند: این دولت بحمدالله توانست شعارهای انقلاب را سر دست بگیرد و به آنها افتخار کند و آنها را در جامعه مطرح کند" (بیانات معظم له در آخرین دیدار با هیئت دولت دهم).
,انصاف واژه ای است که از ذهن برخی از سیاسیون ایرانی گم شده و در کشاکش درگیری های جناحی آن را گم می کنند. رویکرد نقد دولت گذشته به یکی از سیاست های روزمره برخی اصولگرایان تبدیل شده بود و آن ها، علی رغم اینکه احمدی نژاد بارها اعلام کرده بود که خود را یک اصولگرا نمی داند وی را تا آستانه ارتداد از دین پیش برده بودند و امروز....
,,
جا دارد اکنون از چند شخصیت یاد شود
, جا دارد اکنون از چند شخصیت یاد شود,جا دارد یاد شود از آیتالله خاتمی، که نیست تا انتشار فکتشیت پس از دستور رهبری را «آزمون ولایتمداری» دولت بخواند.
,جا دارد یاد شود از علیرضا زاکانی، که نیست تا از دولت بخاطر بیتوجهی به دستور رهبری انتقاد کند.
,جا دارد یاد شود از حجت الاسلام ابوترابی، که نیست تا لزوم اطاعت سریع رئیسجمهور از دستور رهبر و اخبار جلسات محرمانه رهبری را در کوی و برزن فریاد کند.
,جا دارد یاد شود از احمد توکلی، که نیست تا اجرا نشدن دستور رهبری را در همان تاریخ صدور «خلاف قانون و احکام اسلامی» بخواند و در سایت خود برای دولت «روزشمار ولایتمداری» قرار دهد.
,و نیز جا دارد یاد شود از همه عزیزانی که اسمشان از قلم افتاد و در دولت قبل زحمتهای بسیاری در راه ولایتمداری کشیده بودند و اکنون مشغول همدلی و همزبانی هستند. کسانی که پس از مجاهدتهای خستگیناپذیر در راه راست کردن انحرافات دولت قبل، امروز مشغول انجام دادن وظیفه خطیرِ "عدم تضعیف دولت" هستند!
,انتهای پیام/ص
,,
]
ارسال دیدگاه