عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس چهارشنبه به سیستان و بلوچستان سفر میکنند
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس از سفر تعدادی از اعضای این کمیسیون به استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: قرار است این سفر در روز چهارشنبه هفته آینده و به منظور بازدید از مرزهای جنوب شرقی کشور انجام شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید باقر حسینی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی عصر هامون از بازدید تعدادی از اعضای این کمیسیون از مرزهای جنوب شرقی کشور در هفته آینده خبر داد و گفت: براساس برنامهریزیهای انجام شده، قرار است تعدادی از اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس در روز چهارشنبه 23 اردیبهشت ماه سفری به استان سیستان و بلوچستان داشته باشند.
وی افزود: قرار است اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس در این سفر از پیشرفت وضعیت امتداد مرزهای جنوب شرقی کشور بازدید کرده و وضعیت امنیتی این مرزها را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهند.
نماینده مردم زابل بیان کرد: در این بازدید اعضاء هیات رییسه کمیسیون امنیت ملی مجلس حضور دارند.
,
,
,
انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه