کارگاه تولید برنج مصنوعی پلمپ شد
یک کارگاه تولید برنج مصنوعی با نام تجاری هلسا و دهلی در شهرقدس شناسایی و پلمپ گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهتاب قدس، کارگاه غیر مجاز تولید برنج مصنوعی شناسایی وتوسط کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرقدس پلمپ گردید .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهتاب قدس,در این کارگاه غیر مجاز که تولید محصولی کاملا" شبیه برنج، به صورت تقلبی، مخفیانه، بدون اخذ مجوز های بهداشتی لازم و هر گونه نظارت بر فرمولاسیون و چرخه تولید وعدم رعایت هر گونه شرایط بهداشتی صورت می گرفت، حدود 5/2 تن برنج با نام تجاری هلسا و دهلی تولید و بسته بندی شده در بسته های 10 کیلویی کشف گردیدکه تمامی مواد غذایی تولید شده، توقیف و پرونده تخلفات بهداشتی تشکیل شده بلا فاصله به مراجع قضایی ارسال گردید.
,در ادامه با توجه به حساسیت موضوع دادستان شهرستان ضمن برخورد قاطع با موضوع فوق، شخصا"از کارگاه غیر مجاز مذکور بازدید نموده و اظهار داشتند دستگاه قضا با متخلفین این پرونده و افرادی که با هر ترفندی سلامت عمومی جامعه را تهدید نمایند به شدت و مطابق با قوانین و مقررات برخورد خواهد نمود.
,انتهای پیام/ر
,]
ارسال دیدگاه