خشکسالی به 4هزار اراضی دیم و 2500هکتار از مزارع آبی در پلدختر خسارت زد
مدیر جهادکشاورزی پلدختر گفت:بر اثر خشکسالی و آفت های دیگر خسارت سنگینی به مزارع کشاورزی پلدختر زده شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بیان روز ،علی مدیر جهادکشاورزی پلدختر در جلسه شورای کشاورزی با اشاره به آغاز برداشت گندم در پلدختر افزود:کار برداشت محصولات کشاورزی در مناطق جنوبی پلدختر آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیان روز ،,وی بیان کرد:هم اکنون سه دستگاه کمباین در این مناطق مشغول فعالیت هستند تا به حال بشاز 70هزار تن گندم به کمیسیون های خرید تحویل داده شده است.
,خادمی با بیان اینکه خشکسالی و آفت باعث کاهش تولید محصولات کشاورزی در پلدختر شده اظهار کرد:آفت سوسک سیاه ،کرم خوردگی و پس از آن هم خشکسالی باعث خسارات زیادی به کشاورزی پلدختر شد.
,مدیر جهادکشاورزی پلدختر گفت:بر اثر خشکسالی و عدم پراکنش مناسب بارندگی 30درصد از مزارع کشاورزی پلدختر دچار خسارت شدند.
,وی تصریح کرد:چهار هزار هکتار دیم و 2500هکتار آبی به صورت صد در صدی از بین رفتند و کشاورزان مجبور شدند زمین های خود را بار دیگر شخم بزنند.
,این مسئول با اشاره به اینکه چهار کمیسیون خرید محصولات کشاورزی در پلدختر راه اندازی شده است تصریح کرد:با همکاری اداره تعاون روستایی و امور عشایر این کمیسیون ها در شهرستان فعال شده اند و با توجه به مناسب بودن کشاورزی میانکوه نیاز است که کمیسیون فرعی هم در معمولان راه اندازی شود.
,وی ادامه داد:چهار اکیپ نظارتی از کارشناسان جهادکشاورزی بر کار برداشت محصولات کشاورزی و گندم ریزی کمباین ها نظارت دارند .
,خادمی با اشاره به اینکه قیمت کار کمباین به دو صورت است ادامه داد:قیمت کار کمباین در پلدختر بر اساس ابلاغیه کشوری و نوع دیگر هم توافق کشاورزی وکمباین دار صورت می گیرد.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه