با نتیجه 2-0 مقابل هلال مهر؛

لمراسک جام قهرمانی فوتسال شهدای بهشهر را به خانه برد

لمراسک جام قهرمانی فوتسال شهدای بهشهر را به خانه برد
تیم فوتسال لمراسک در فینال جام سرداران و 800 شهید بهشهر قهرمان شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از خط امید، بازی فینال مسابقات فوتسال، جام سرداران و 800 شهید شهرستان بهشهر، در زمین چمن مصنوعی فیفا برگزار که در پایان تیم لمراسک با نتیجه 2-0 تیم هلال مهر را شکست داد و قهرمان دومین دوره این جام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط امید,

 

,

بازی نیمه نهایی این رقابت‌ها نیز بین تیم‌های پیر پاسندی  و شادروان گرنامی برگزار شد که در نهایت پیر پاسندی در ضربات پنالتی توانست از سد شادروان گرنامی عبور و مقام سوم جام را کسب کند.

,

 

,

همچنین باقری، بازیکن تیم شادروان گرنامی نیز جایزه بازیکن اخلاق را از آن خود کرد و در پایان با حضور اکبری رئیس اداره ورزش و جوانان، متولیان ریاست هیئت فوتبال و دیگر مسئولین شهرستان بهشهر و پیشکسوتان عرصه ورزش، جام قهرمانی و جوایز این رقابت‌ها اهدا شد.

,

 

,

 در مراسم اهدای جام ازعلی رهنما بازیکن تیم ملی فوتسال و علی کلبادی داور اسبق لیگ برتر فوتسال و ناظر داوری فدراسیون فوتبال با اهدای جوایز، تقدیر شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه