مدیرآموزش و پرورش شهرستان سرپل ذهاب خبر داد؛
اجرای طرح کرامت در کلیه مدارس مقطع ابتدایی شهرستان سرپل ذهاب
مدیرآموزش و پرورش شهرستان سرپل ذهاب گفت: برای فراهم سازی زمینه حضور فعال دانش آموزان در برنامههای تربیتی، اعتقادی, اخلاقی و اجتماعی تمام دانشآموزان مقطع ابتدایی سرپلذهاب در طرح کرامت شرکت کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمد حسین قیطاسی در گفتگو با خبر نگار بازی دراز 1404 هدف از اجرای این طرح را آشنایی دانش آموزان با حسنیات اخلاقی دانست و اظهار د اشت: دانش آموزان در این طرح به اخلاق حسنه و کرامتهای نفسانی مانوس و با آداب اسلامی بیشتر آشنا می گردند و همچنین برخی از مهارت های زندگی در این طرح به دانش آموزان آموخته می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز 1404,مدیرآموزش و پرورش شهرستان سرپلذهاب با اشاره به اهمیت اجرای طرح کرامت عنوان کرد: این طرح در سال تحصیلی جاری در تمامی مدارس ابتدایی این شهرستان برگزار شده است.
,وی اجرای این طرح را در مدارس خارج از ساعتهای درسی دانش آموزان دانست و افزود: این طرح در قالب برنامه ها و واحدهای کار به دانش آموزان ارایه می شود و ساعت خاصی در برنامه درسی ندارد، امیدواریم با برگزاری این طرح گامی در راستای نهادینه کردن ارزش های اسلامی بین دانش آموزان برداشته شود.
,, ,
,
, انتهی پیام/گ
]
ارسال دیدگاه