امام جمعه پلدختر:

عربستان فعلی از دوران جاهلیت پیشی گرفته است

عربستان فعلی از دوران جاهلیت پیشی گرفته است
امام جمعه پلدختر گفت:عربسالت دوران جاهلیت با دختر کشی و بی منطقی که داشتند در ماههای حرام جنگ نمی کردند ولی آل سعود امروز با بمباران مردم مظلوم یمن در ماه حرام رجب قتل وعام می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بیان روز،حجت الاسلام علی محمد لروند به مناسبت هفته عقیدتی و سیاسی در دیدار با مسئول دفتر نماینده ولی فقیه،جانشین فرماندهی و کارکنان ناحیه مقاومت بسیج با بیان اینکه فتواهای مفتی های عربستان خنده دار شده است افزود:برخی از این مفتی های عربستانی در فتواهای خود به دشمن نبودن رژیم صهیونیستی و دشمن بودن ایران فتوا می دهند که این نشانه انحراف این مفتی ها را می رساند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بیان روز،,

وی با تاکید براینکه حکومت آل سعود دیکتاتوری است بیان کرد:هفت هزار شاهزاده سعودی در عربستان حکومت می کنند که این مصداق دیکتاتوری محض است.

,

وی تصریح کرد:در این حکومت زن ها آزادی ندارند و به مانند زندانی با انها برخورد می شود.

,

حجت الاسلام لروند با بیان اینکه شیعیان یمن در زیر بمباران سعودی جان می دهند بیان کرد:مجامع بین المللی به مانند همیشه با سکوت خود از مستکبرین حمایت کرده اند ولی در مقابل برای برنامه صلح آمیز هسته ای هر موقع رنگ عوض می کنند .

,

امام جمعه پلدختر با اشاره به اینکه وهابیت و بهائیت ریشه تاریخی ندارند گفت:برخی از مذهب ها به مانند شافعی و حنبلی پیرو امام شافعی و احمد حنبل هستند ولی در مقابل وهابیت و بهائیت هیچ ریشه تاریخی ندارند به طوری که پدر محمد بن عبدالوهاب ،او را ملعون و دشمن اسلام خوانده است.

,

 وی در ادامه خطاب به مرزداران عقیدتی و سیاسی سپاه ناحیه پلدختر تاکید کرد:مربیان عقیدتی و سیاسی و پاسداران برای تبیین حقانیت شیعه و نقش مهم ولایت و رهبری در مقابله با توطئه های مستکبرین تلاش کنند.

,

وی ادامه داد:هفته عقیدتی و سیاسی فرصت مناسبی برای پاسداشت مقام بزرگ پرچمدار عقیدتی و سیاسی ،شهید مطهری است.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه