مراسم جشن میلاد امیرالمؤمنین(ع) در نقده برگزار شد+تصاویر
مراسم جشن ولادت حضرت علی علیه السلام با شعرخوانی، مداحی و سخنرانی در نقده برگزار و به کسانی که هم نام امام اول شیعیان بودند جوایزی اهداء شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سولدوز خبر، همزمان با آغاز ایام البیض و سالروز ولادت امیر المؤمنین علی علیه السلام و روز معلم، مراسم جشنی در مسجد صاحب الزمان (عج) نقده با حضور جمعی از مردم، روحانیون و مسئولین برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سولدوز خبر،,امام جمعه نقده در سخنانی با تبریک ایام البیض و ولادت حضرت علی (ع) از قول آلوسی دانشمند بزرگ اهل سنت گفت: برخی آلوسی را دانشمند متعصبی می دانند ولی همین دانشمند اهل تسنن در یکی از کتاب های خودش آورده است "اینکه امیر (ع) در کعبه متولد شده امری مشهود است و یکی از قول هایی است که هیچ کس درباره آن شکی ندارد."
,حجت الاسلام حیدری زاد "ولادت حضرت علی علیه السلام" در کعبه را جزو ویژگی های منحصر بفرد امام (ع) معرفی کرد که باعث شده برخی از دانشمندان اسلام امیرالمؤمنین را برتر از پیامبران اولوالعزم بدانند چنانکه وقتی حضرت مسیح علیه السلام متولد می شد خداوند به مادرش امر کرد که از معبد خارج شود اما در زمان ولادت امام علی(ع) دیوار کعبه به اذن خدا شکافته می شود تا مادر حضرت در داخل کعبه وضع حمل کند.
,وی همین ویژگی امیرالمؤمنین را بهترین دلیل برای وحدت جهان اسلام ارزیابی کرد.
,,
در ادامه این مراسم به تعدادی از حاضرین در مسجد که هم نام حضرت علی (ع) بودند جوایزی اهدا شد، همچنین تعدادی از خیرین نقده ای توسط انجمن خیریه محبان علی (ع) مورد تقدیر قرار گرفتند.
,,

,

,

,

,

,

,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه