فرمانده انتظامی استان کرمانشاه:

نیروی انتظامی در آماده باش کامل است

نیروی انتظامی در آماده باش کامل است
سردار کریم کشوری فرمانده انتظامی استان کرمانشاه گفت: شب گذشته و بعد از خروج مردم از منازل نیروی انتظامی گشت های ویژه خود را برای تأمین امنیت مردم در معابر و تأمین امنیت منازل آنها به حالت آماده باش در آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از مرصاد،سردار کریم کشوری اظهار داشت: نیروی انتظامی یک سری طرح های داخلی خود را برای تأمین امنیت مردم در شب گذشته اعمال کرد و گشت های نیروی انتظامی تا صبح مشغول گشت زنی و کنترل اوضاع بودند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, مرصاد,

کشوری گفت: نیروی انتظامی علاوه بر طرح های درون سازمانی خود عضر ستاد بحران نیز هست و علاوه بر تأمین امنیت در هنگام بروز حوادث نیز وظایف محوله از سوی ستاد بحران را انجام خواهد داد.

,

فرمانده انتظامی کرمانشاه گفت: در صورت بروز هر گونه حادثه احتمالی نیروی انتظامی در امر امداد رسانی نیز فعال خواهد بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه