به مناسبت روز کارگر؛
دانش آموزان برتر شهرداری سیاهکل تجلیل شدند+گزارش تصویری
شهردار سیاهکل در گفتگو با خبرنگار درسیاهکل گفت: این اقدام به جهت بالا بردن انگیزه در بین فرزندان کارگران و کارمندان شهرداری انجام شده است و هرسال نیز تکرار خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از درسیاهکل، به مناسبت روز کارگر؛ شهرداری و شورای اسلامی شهر سیاهکل از فرزندان کارگران و کارمندان شهرداری که توانسته بودند در سال تحصیلی نمرات بالا کسب کنند، تجلیل کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, درسیاهکل,عیسی کاظمی شهردار سیاهکل در گفتگو با خبرنگار درسیاهکل اظهار داشت: این اقدام به جهت بالا بردن انگیزه در بین فرزندان کارگران و کارمندان شهرداری انجام شده است و هرسال نیز تکرار خواهد شد.
, درسیاهکل,وی افزود: در صورتی که این دانش آموزان به دانشگاه راه یابند نیز هدیه ای به آنها اهداء خواهد شد.
,به گزارش درسیاهکل، در این مراسم به دانش آموزان مقطع اول تا سوم با معدل ۲۰، چهارم تا ششم با معدل ۱۹/۵ و نظری با معدل ۱۸ جایزه نقدی و لوح تقدیر اهداء شد.
, درسیاهکل,گزارش تصویری
, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه