امام جمعه بجستان در جمع هادیان سیاسی سپاه گناباد:
یکی از دلایل حماقت آل سعود در حمله به یمن، رقابت با ایران می باشد
امام جمعه بجستان گفت: یکی از دلایل حماقت سعودی ها از حمله به یمن، رقابت با ایران به دلیل گسترش اسلام ناب محمدی (ص) از سوی انقلاب اسلامی در جهان می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای گناباد، «حجت الاسلام محمد حسین ایزدی یزدان آبادی» همایش تجلیل از مربیان عقیدتی و هادیان سیاسی سپاه گناباد که در سالن شهید چمران دانشگاه علوم پزشکی و به مناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه برگزار شد، گفت: یکی از دلایل حماقت سعودی ها در حمله به مردم مظلوم یمن، گسترش اسلام ناب محمدی (ص) از سوی انقلاب اسلامی در جهان می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,وی اظهار کرد: اسلام امریکایی و ظاهر دینی برخی از کشورها نتوانسته مسلمانان جهان را جذب خود نماید؛ بلکه بصیرت، ولایت، تشیع و مکتب حسینی مسلمانان را جذب ایران اسلامی نموده است و لذا هر چه سعودی ها و دشمنان ایران اسلامی در جهت کم رنگ نمودن چهره کشور تلاش کنند، این تلاش منجر به موفقیت ایران و اسلام ناب محمدی (ص) می شود.
,امام جمعه بجستان، ارتباط با خداوند و توجه به مسائل سیاسی روز و ولایت مداری را دروس علمی حضرت زینب (س) به تمامی مسلمانان بیان و افزود: انسان وقتی آگاه و عالم به مسائل روز باشد، مورد هجمه و تهاجم دیگران قرار نمی گیرد و یکی از شرایط قبولی اعمال و عبادات، ولایت مداری می باشد.
,ایزدی، نام گذاری های سال ها از سوی مقام معظم رهبری را تبیین راهبرد یک ساله برای کشور قلمداد نمود و تصریح کرد: مقام معظم رهبری به 2 موضوع موضوع اقتصاد و وحدت در نامگذاری تمامی سال ها تاکید نموده اند و امسال نیز با شعار "دولت و ملت، همدلی و همزبانی" بار دیگر به این دو موضوع تاکید نموده اند.
,وی با اشاره به اینکه ارزش هر انسان به فکر وی است، گفت: انسان هایی که هدایت فکر را برعهده دارند، انسان هایی مقدس هستند چون تأسی به خداوند و پیامبران نموده اند.
,ایزدی ادامه داد: هر شخصی که بتواند به انتقال آموزه ها به متربی و دانش آموز اقدام ورزد، مصداق خیر نیست بلکه معلمی مصداقی خیر است که علاوه بر تعلیم، به تربیت دانش آموزان نیز اقدام ورزد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه