حال و هوای دانشجویان بندرعباسی در اعتکاف امسال
دانشجویان دانشگاه های بندرعباس مانند سایر نقاط کشور با فرا رسیدن اعتکاف در مسجد دانشگاه ازاد این شهر معتکف شدند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از هرمزپرس،به گزارش خبرنگار هرمزپرس دیروز 15 اردیبهشت با به پایان رسیدن اعتکاف 3 روزه دانشجویان در مسجد دانشگاه ازاد بندرعباس دانشجویان با حسرت و به اجبار از ان فضای معنوی دل کندند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمزپرس,حسین به خبرنگارهرمزپرس گفت:دل کندن از این محیط معنوی بسیار سخت است و حسرت میخوریم که چرا بهتر از این فضای روحانی و پر از معرفت استفاده نکردیم.
,حسین ازحال و هوا و جو حاکم بر مسجد دانشگاه ازاد و دانشجویان معتکف به خبرنگار هرمزپرس گفت و تصریح کرد در این 3 روز که ما مهمان خانه خدا بودیم حس و حال عجیبی داشتیم و جو صمیمی و دوستانه بین همه دانشجویان برقرار بود ،دانشجویان در همه مباحث علمی،مذهبی،سیاسی و دینی با هم به مباحثه می پرداختند.
, ,
,
, وی ادامه داد:در این 3 روز وقت افطار یا سحر که میرسید دانشجویان به کمک هم سفره می انداختند و افطار یا سحر خود را با دوستانشان تقسیم میکردند که رابطه دوستانه ی خوبی با هم برقرار کرده بودند.
,این دانشجوی معتکف افزود:رازو نیاز ها ،دعا ها و انس با قرانی که در این اعتکاف گرفتیم باعث شد تا اول خودمان را بهتر بشناسیم و بعد از شناخت خود راه های بهتر رسیدن و ارتباط با خدای رحمان را در یابیم،من به شخصه در اولین اعتکافم به درک و معرفت بالایی از دین و و خدای عزو وجل رسیدم و امیدوارم عمری باقی بماند تا سال دیگر هم در این جمع صمیمی و معنوی قراربگیرم.
,گفتنی است دانشجویان بعد از 3 روز معتکف شدن درمسجد دانشگاه ازاد اسلامی واحد بندرعباس پس از شکستن روزه ،صرف افطار، اقامه نماز مغرب و عشا و مراسم وداع به خانه های خود برگشتند.
,انتهای پیام/ر
]
ارسال دیدگاه