فرمانده انتظامی شبسترخبرداد:
27 میلیون ریال خلافی برای یک پراید در شبستر
فرمانده انتظامی شهرستان شبستر از توقیف یک دستگاه خودرو پراید با ۲۷ میلیون و ۵۶۰ هزار ریال خلافی پرداخت نشده خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از شبستر نیوز، فریدون حیدری با اعلام این مطلب گفت: یکی از تیمهای گشت پلیس راهور هنگام کنترل ترافیک در سطح شهر شبستر یک دستگاه خودرو پراید متخلف رامتوقف کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبستر نیوز,وی ادامه داد: در استعلامهای صورت گرفته از سوابق خودرو مشخص شد که خودروی مذکور دارای 27 میلیون و 560 هزار ریال خلافی است که خودرو جهت سیر مراحل قانونی به پارکینگ انتقال داده شد.
,حیدری با توصیه بر رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی از هموطنان خواست: با اجرای قوانین جادهای سهم خود را در تامین امنیت ایفاء و با رعایت آن الگوهای عملی مناسبی برای فرزندان خود در آینده باشند.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه