سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس:

نقوی خاطرات سیلی را زنده کرد

نقوی خاطرات سیلی را زنده کرد
سید حسین نقوی حسینی نماینده شهرستان های قرچک، ورامین و پیشوا و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان خاطرات دوران تدریس خود خاطره تلخ نواخته شدن سیلی سنگین شش سال قبل به بخشدار جوادآباد را زنده کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا; به نقل از قرچک آنلاین- صبح امروز مراسم تقدیر از معلمان نمونه با حضور مسوولان استانی و منطقه ای آموزش و پرورش، امام جمعه قرچک، فرماندار قرچک، نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس و دیگر مسئولان شهرستان قرچک برگزار شد.
سید حسین نقوی حسینی نماینده شهرستان های قرچک، ورامین و پیشوا اظهار داشت: هفته معلم را به همه همکاران خوبم که خود را از خانواده بزرگ این عزیزان میدانم تبریک میگویم.
نقوی گفت: هنگامی که در سال ۶۰ بعنوان فارغ التحصیل تربیت معلم برای بنده ابلاغ تدریس در روستای جمال آباد را زدند هر روز برای تدریس به این روستا میرفتم.
وی گفت: هدیه یک میلیون تومانی که امروز به معلمان و پژوهشگران پرداخت شد امیدواریم جزو مطالبات نباشد و به زودی به آنان پرداخت شود.
وی ادامه داد: امروز کارمندان ادارات یک نامه تنظیم کرده اند و به مجلس فرستاده اند که این همه می گوید مطالبات معلمان پرداخت نشد و یا خواهد شد چیست و چرا کارمندان ندارند و وضع معلمان خوب است که اینجا تبیض بین معلمان و کارمندان شده است.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با یادآوری خاطرات که معلم بوده است بیان کرد: با توجه به اینکه تجربه ای در مدیریت کلاس درس نداشتیم برخی اوقات برای ساکت کردن کلاس از ابزار خشونت که آن زمان باب بود بهره میبردیم. با توجه به اینکه همه بچه ها ابتدایی و ریزه میزه بودند جرات نداشتیم بزنیمشان اما یک نفر بنام ح. تاجیک در کلاس بود که چون جسه بزرگی داشت و تپل بود میشد به او چک زد، یعنی وقتی چک میخورد صدای سیلی در کلاس می پیچید و بقیه هم ساکت می شدند.
حسینی نقوی در پایان گفت: البته اگر تمامی معلمان به خاطرات خود نگاه کنند رفتار های این چنینی داشته اند. البته بعد ها یکبار که سوار ماشین همان دانش اموز شدم بسیار ترسیدم که نکند یادش باشد که با انواع روشها کتک خورده است که از بد حادثه او یادش بود اما بر خلاف تصورم بسیار با خوشرویی و مهربانی با من برخورد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا;, قرچک آنلاین- ,
,
,
,
,
, د,
, و,

IMG_6655

, IMG_6655, IMG_6655,

گفتنی است ، با توجه به چند حساسیت های موجود در صحبت های نقوی این سخنان حاشیه های ویژه ای ایجاد کرد. اولین نکته اینکه با توجه به اخبار ضد و نقیض تنبیه کودکان در مدارس در ماه های گذشته و انعکاس گسترده اخبار در رسانه های جهان، بیان خاطرات و تائید این موضوع که همه معلمان چنین تنبیه ای داشتد ، و با این جزییات بشدت جای تعجب دارد.
از سو ی دیگر با توجه به خاطره تلخ نواخته شدن سیلی سنگین شش سال قبل نقوی به بخشدار جوادآباد که هنوز بعنوان حرکتی که در منطقه شناخته می شود این سخنان به نوعی یادآوری تمرینات سیلی زدن نقوی از سالیان قبل دارد که مطمینا این مورد با واکنش هایی مردمی در جامعه همراه خواهد بود.
انتهای پیام/ر

,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه