۲۲ اردیبهشت ماه جاری؛

نمایشگاه فناوری های پیشرفته استان مرکزی در اراک برگزار می شود

نمایشگاه فناوری های پیشرفته استان مرکزی در اراک برگزار می شود
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری از برگزاری نمایشگاه فناوری های پیشرفته استان مرکزی در اراک خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از  دیار آفتاب، حسن صفری، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری در چهارمین جلسه ستاد برگزاری نمایشگاه فناوری های پیشرفته استان که در محل استانداری برگزار شد گفت: نمایشگاه‌ها فناوری‌های پیشرفته از ۲۲ اردیبهشت ماه به مدت سه روز در محل دائمی نمایشگاه بین المللی غرب ایران در اراک برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,


صفری اظهار کرد: این نمایشگاه با همکاری استانداری استان مرکزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، پارک علم و فناوری، شرکت شهرک های صنعتی، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و سایر دستگاههای اجرای برگزار می شود.

,
,


وی افزود: این نمایشگاه با هدف شناسایی و معرفی طرح ها و دستاوردهای فناورانه و در راستای حمایت از تولید تجاری سازی برگزار می شود.

,
,


در این جلسه هماهنگی لازم در خصوص اجرای بهتر نمایشگاه گرفته شد و اعضا نظرات خود را در جهت بهتر برگزار شدن ارایه کردند.

,
,


انتهای پیام/ر

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه