مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گیلان خبر داد:
تصادف لوشان چهار زخمی و دو کشته برجای گذاشت
مدیر مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی گیلان از مرگ دو نفر و مصدومیت چهار نفر به دلیل حادثه ترافیکی در محور ارتباطی لوشان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زیتون خبر، جمشید محمدی افزود: این حادثه عصر روز گذشته در محور رشت – قزوین پل دوم لوشان اتفاق افتاد که بر اثر برخورد دو خودرو چهار نفر مصدوم شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زیتون خبر,وی اظهار داشت: مصدومان این حادثه توسط چهار دستگاه آمبولانس به بیمارستان ۳۱ خرداد منجیل منتقل شدند.
وی در رابطه با دو نفر از کشته شدگان این حادثه خاطر نشان کرد : به گفته شاهدان حادثه، دو نفر برای نجات مصدومان حادثه اقدام کرده بودند که برخورد خودروی دیگر موجب مرگ آنها شده است.
انتهای پیام/پ
وی اظهار داشت: مصدومان این حادثه توسط چهار دستگاه آمبولانس به بیمارستان ۳۱ خرداد منجیل منتقل شدند.
,وی در رابطه با دو نفر از کشته شدگان این حادثه خاطر نشان کرد : به گفته شاهدان حادثه، دو نفر برای نجات مصدومان حادثه اقدام کرده بودند که برخورد خودروی دیگر موجب مرگ آنها شده است.
,انتهای پیام/پ
,]
ارسال دیدگاه