رئیس اتاق اصناف استان زنجان:

انسجام داخلی قدرت خارجی را در پی دارد

انسجام داخلی قدرت خارجی را در پی دارد
رئیس اتاق اصناف استان زنجان گفت:اتحاد و انسجام داخلی قدرت خارجی را در پی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهرزنجان ،رحیم حاج نایبی در جلسه تعامل و هماهنگی اصناف و بازار افزود:سال 94 با یک شعار ظریف و دقیق از طرف مقام معظم رهبری نامگذاری شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مهرزنجان,  ،رحیم حاج نایبی در جلسه تعامل و هماهنگی اصناف و بازار افزود:سال 94 با یک شعار ظریف و دقیق از طرف مقام معظم رهبری نامگذاری شده است.,

وی افزود :کشور ایران امروز در آستانه توافق با 6 قدرت جهانی قرار دارد و این نشان میدهد که اتحاد و انسجام داخلی هر چه قدر قدرتمند باشد تیم مذاکرده نیز با قدرت در مقابل دشمنان خواهد ایستاد.

,

حاج نایبی اظهار کرد:بخش خصوصی باید میدان دار عرصه تولید باشد و نقش افرینی برجسته ای در کشور از خود نشان دهد.

,

مسئول اصناف زنجان گفت:باید اقتصاد کشور را به سمتی ببریم که در همه عرصه ها حرف اول را بزنیم و در بخش تولید با نگاه به درون به تولید مصولات باکیفیت بپردازیم.

,

وی نگاه به اصناف را با اهمیت دانست و یادآور شد:باید آمادگی و ابتکار عمل به عنوان نقش افرین عرصه جهادی از خود نشان داد.

,

 مسئول سازمان صنعت تجارت و معدن استان زنجان نیز در این جلسه گفت: زنجان از شهرهای گران قمیت کشور محسوب می شود که فعال سازی کمیته نرخ گذاری در این شهر از اهمیت بالایی برخوردار است.

,

انتهای پیام/ ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه